• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Eerste Zomerse Vibes & laatste Lentekriebels van dit jaar!

9 juni 2024
Wiehoeee het is alweer juni! Er zijn deze maand weer super leuke uitjes om samen te doen. Ontdek alle topuitjes en plekken in Flevoland en daarbuiten!
Leuke uitjes in deze periode!
Leuke musicallessen
Zingen, dansen, acteren en heel veel plezier hebben! Bij de musicallessen van Telekids Musicalschool Amersfoort staat jouw kind helemaal in de spotlight. Benieuwd? Meld je kind aan voor een proefles in juni of juli.

Proefles volgen >>Ambachten Festival
Stap even in de schoenen van de ambachtslieden van het Zuiderzeemuseum. Steek op 29 en 30 juni je handen uit de mouwen bij het smeedlab of geniet van de vele demonstraties in het buitenmuseum.

Weekend van 29 en 30 juni >>

Kamp vol paardenactiviteiten
Een hele week vol paarden: wat een droom! Kom naar het ponykamp van Manege Emmelerbos deze zomer en beleef allerlei paardenactiviteiten. Dit kamp is leuk vanaf 6 jaar, de groepen worden ingedeeld op leeftijd & rijervaring.

Meld je aan voor dit toffe kamp >>Ouder- en kindworkshops
Knutselliefhebbers opgelet! Hoe leuk is het om samen met je kind creatief en ontspannen bezig te zijn? Het kan tijdens de speciale ouder- en kindkunstworkshops in Almere Haven van ARTelier Palet Gezelschap!

Meld je aan voor de cursus >>Maak in 4 dagen een musical!
Kom naar de Musical4daagse, een zomerkamp in de Kunstlinie Almere. Dat wordt een onvergetelijke theaterervaring. In vier dagen leren kids van 6 t/m 12 jaar zingen, dansen en acteren. Op de laatste dag is de voorstelling voor publiek, gaaf!

Aanmelden voor Musical4daagse >>

Zo'n zin in de zomer man
Water én strand, een perfecte combinatie met zonnig weer! Maar ook wanneer de zon zich niet laat zien, is het heerlijk om uit te waaien. En om te kliederen met water en zand. Leuke tips voor strandjes, waterspeeltuinen en peuterbaden.

Lekker spetteren >>

Hele gave vakantiekampen!
De zomervakantie komt dichterbij. Wij hebben geweldige zomerkampen voor je verzameld. Fijne dagkampen of iets verder weg, met of zonder overnachting. Laat de vakantievoorpret maar alvast beginnen!

9 tips op een rij >>Leuke uitjes met je kinderen
Er wachten zoveel toffe activiteiten deze periode op je! Duik in onze Uitagenda en ontdek leuke gezinsactiviteiten, prachtige wandelingen en talloze andere activiteiten. We hebben genoeg ideeën verzameld zodat jij op pad kan gaan.

Dit zijn de tips van de maand >> Naar de website