• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Zon of regen, het is altijd lekker om samen op pad te gaan!

30 mei 2024
Ben jij een dierengek, sportliefhebber, kunstkenner of festivalganger? De Uitagenda staat boordevol met de leukste uitjes en adresjes in Flevoland. Maar er staan ook een paar leuke tips tussen voor uitstapjes buiten de regio. De meest onvergetelijke momenten beleef je samen. Gaat jouw (klein-) kind dit jaar voor het eerst op zomerkamp? Doe inspiratie op en bekijk 9 megaleuke vakantiekampen waar ieder kind van droomt! Liefs, Nathanya
Leuke uitjes in deze periode!
Nationale Archeologiedag
Tijdens de Archeologiedag op zaterdag 15 juni kom je alles te weten over de geschiedenis van Almere. De activiteiten zijn voor jong en oud. Er is een bomvol programma bij onder andere de Nieuwe Bibliotheek en VINDplaats Zenit!

Aanraders voor kinderen >>Gratis kunstfestival!
Op 1 en 2 juni is het weer feest tijdens het Land Art Weekend! Heb jij weleens land art bekeken door een virtual reality-bril? Of vanaf een 8 meter hoge steigertoren? Bekijk toffe maquettes & ontdek weetjes over kunstwerken!

Interactieve activiteiten >>Spetterend uitje

Van 25 mei t/m 2 juni vindt de Dutch Water Week weer plaats! Een groot evenement in onder meer Lelystad en Almere waar kinderen zoveel mogelijk gave watersporten kunnen testen. Ervaring is niet nodig, dus kom langs!

Zeilen, suppen en kanovaren >>Sportiviteit & heel veel plezier
Tijdens de Urban Sports Games op 1 en 2 juni zijn de Esplanade, het Forum en het Stadhuisplein in Almere the-place-to-be voor iedereen die van sporten houdt! Er worden wedstrijden, demo's, clinics en workshops georganiseerd!

Deelname is gratis >>Event speciaal voor tieners
Klaar voor een duel in de gladiatoren-arena? Of leef jij je liever uit in de muziekstudio? Ontdek deze en nog zoveel meer toffe activiteiten tijdens het Kidproof Teens Event op zaterdag 15 juni in Almere Buiten.

Joepie, gratis entree! >>Sporten met het hele gezin!
Word lid met het hele gezin bij Club Pellikaan Almere! Maak onbeperkt gebruik van alle faciliteiten zoals fitness, (hot) yoga, padel en kinderopvang tijdens het sporten. Kinderen mogen onbeperkt jumpen bij buurman Jumping Jack!

Boek vrijblijvende rondleiding >>Beleef de Indiase cultuur
Op 8 en 9 juni is het super leuke Indian Summer Festival terug bij de Esplanade! Beleef de betoverende wereld van de Indiase cultuur met het hele gezin. Met een verrassende programmering op het podium en heerlijke foodtrucks.

Laat je zintuigen prikkelen >>9x leuke vakantiekampen
De zomervakantie komt dichterbij. Wij hebben geweldige zomerkampen voor je verzameld. Fijne dagkampen of iets verder weg, met of zonder overnachting. Laat de vakantievoorpret maar alvast beginnen!

Naar alle inspiratie >>12x toffe dierenparken
Nederland zit vol met grote, kleine, exotische, bekende of onbekende dieren! En vaak zijn ze gewoon te vinden in een dierenpark. Kennen jullie deze beestachtige leuke plekjes al? We hebben onze favorietjes verzameld!

Zeker een bezoekje waard >>Nog meer inspiratie
Heerlijk! Het is weer tijd voor buitenavonturen met het hele gezin. Onze Uitagenda staat vol met kindvriendelijke uitstapjes, wandelingen en andere leuke tips voor kinderen! Met natuurlijk ook genoeg inspiratie bij minder goed weer.

Dit is er deze periode te doen >> Naar de website