7x superleuke lichtjes-uitjes in Flevoland!

20 november 2023
Verlicht de donkere dagen tijdens een van de lichtjesactiviteiten in Flevoland. We verzamelenden er 7 waarbij jullie ogen zullen fonkelen. Gezellig samen naar buiten!
Wauw! Zoveel lichtjes bij elkaar. Alle lampjes brengen sfeer, warmte en gezelligheid in de donkere periode voor kerst. Vol met rijdende lichtjes, schitterende attracties en lichtjeswandelingen!

Magische kaarsjesavonden

Op verschillende dagen in december steken de kerstelfjes om 16.30 uur duizenden kaarsjes, lampjes en lantaarns aan! De jungle van de Orchideeënhoeve transformeert in een lichtspektakel waar je je ogen uitkijkt. Volg de speciaal uitgezette lichtjesroute en reis van droomwereld naar droomwereld.



Lichtjestour Zeewolde | 15 december

In Zeewolde trekken 's avonds een kleine negentig verlichte trekkers door de stad wat zorgt voor een sprookjesachtig tafereel! Zoek een rustig plaatsje in jouw wijk langs de route en laat je verrassen door de prachtige wagens van Puur Zeewolde!



Lichtjeswandeling Almeerderhout | 22 december

Wandelen jullie mee met de bijzondere lichtjeswandeling van Staatsbosbeheer? Volg het snoer van lichtjes en de sterren aan de hemel voor een route om nooit te vergeten! De nachtelijke geluiden uit het bos laten de natuur dichterbij komen. Kijk je ogen uit en luister goed. Na afloop kan er worden genoten van een heerlijke kop warme chocolademelk!



Lichtjesparade Lelystad | 16 december

In december gaat het eindelijk weer gebeuren, de Lichtjesparade van Lelystad! Een sfeervolle optocht die de stad laat stralen en van het Stadshart de gezelligste plek van Lelystad en de verre omtrek maakt. Met duizenden lichtjes, 100 dansende kinderen en nog veel meer!



Kerstfestijn Zeewolde | 22 december

Vrijdag 22 december staat het centrum van Zeewolde tussen 15.00 en 21.00 uur in het teken van kerst. Op het terrein zijn onder andere een gezellige kerstmarkt met allerlei kramen, kerstacts, winterse hapjes, mooie lampjes en muziek door het hele centrum. Beleef Zeewolde in winterse sferen!



Bright Nights Walibi

Beleef Bright Nights in Walibi Holland van 23 december tot en met 7 januari! Zodra het gaat schemeren begint het park te shinen met duizenden lichtjes en worden de attracties letterlijk in de spotlights gezet. Maak een avontuurlijke rit in een achtbaan met vette lichtshow, stap samen in een versierde oldtimer en ervaar de kerstshow van Merlin's Magic Castle.



Kerststallenroute Almere

Van 15 t/m 29 december 2023 staan er weer een hoop prachtige kerststallen vol sprankelende lichtjes in de Regenboogbuurt in Almere! Zin om gezellig met het hele gezin naar buiten te gaan? De stallen zijn op eigen gelegeheid te ontdekken. Loop langs de huizen en kom helemaal in de kerststemming! 




De volgende lichtjesuitjes zijn nog niet up-to-date voor 2023!

Verlichte Boerderijenroute

Elke twee jaar kan in de Noordoostpolder de Verlichte Boerderijenroute gereden worden. De polder wordt letterlijk even in het licht gezet. Maak op een unieke manier kennis met het buitengebied van de Noordoostpolder! In 40 kilometer ontdek je 100 verlichte boerderijen, landbouwmachines, bomen en andere bijzondere objecten. Mét audiotour!



Veel sprankelplezier!