• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Meivakantie en feestdagen tips

6 mei 2024
Hemelvaartsdag, Moederdag en Pinksteren. Er staan allemaal bijzondere feestdagen voor de deur. Ook is dit alweer de laatste week van de meivakantie. Dé perfecte gelegenheid dus om er samen gezellig nog even op uit te gaan. Ontdek de beste tips voor gezellige avonturen en vul je dagen met mooie herinneringen!

Outdoor festival bij SEC

Geniet op 11 en 12 mei van een weekend vol buitenactiviteiten bij het SEC Outdoor Event! Er is heerlijk eten en drinken, volop gezelligheid en leuke activiteiten voor jonge en oudere kinderen. Betaal 1x entree en geniet vervolgens de hele dag!
>>> Tickets met korting!Sporten met het hele gezin!

Neem een familie lidmaatschap bij Club Pellikaan in Almere! Maak je hoofd leeg in de fitness. Laat je kinderen tijdens je workout met een gerust hart achter bij de kidsclub. Lekker bewegen met de vele kidslessen of springen bij Jumping Jack.
>>> Gratis proeflesIndian Summer Festival

Alvast voor in je agenda. Beleef de betoverende wereld van het Indian Summer Festival. Proef authentieke gerechten. Geniet van het culturele programma op het podium. Kom op 8 en 9 juni naar de Esplanade in Almere.
>>> Prikkel je zintuigenToffe uitjes in de meivakantie

Is jouw agenda al gevuld deze meivakantie? In onze nieuwe blog delen we de leukste tips om er lekker samen op uit te gaan. Met sportieve, gezellige, spannende, educatieve én verrassende uitjes. Er is voor ieder wat wils te beleven.
>>> Naar onze blog vol inspiratieKidsproof Kinderfeest

Kom tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 18 mei gezellig naar het gratis Kidsproof Kinderfeest in Almere Buiten! Doe mee met allerlei toffe workshops en activiteiten speciaal voor kinderen van 2-10 jaar.
>>> Check het hele programma hierMountainbike Kinderfeestjes

Bij Indoor Mountainbike in Almere beleef je een kinderfeestje vol met adrenaline en plezier! Spring op een mountainbike en start je avontuur over allerlei coole tracks in een indoor bos. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
>>> Nodig je durfal vrienden uitJumping Jack Kinderfeestjes

De kinderfeestjes van Jumping Jack in Almere bruisen van de energie. Ontwijk draaiende armen of ga de balk-battle aan in de nieuwe trampoline area's. Speel glow in the dark minigolf en stap binnen in een sprookjesachtige wereld.
>>> Beleef 2 feestjes in 1Te gekke Natuuroudercursus

Op 24 mei starten IVN gemeente Dronten en IVN Lelystad met een super leuke Natuuroudercursus! In vier bijeenkomsten leren ouders, grootouders en andere volwassenen hoe je de natuur naar de scholen kunt brengen.
>>> Lekker in de natuur bezig zijnTIP: Bekijk de Uitagenda voor nog veel meer leuke uitjes!