De Nationale Klimbosdag

19 februari 2024
Ben jij ook dol op klimmen, ziplinen en klauteren met je kids ver tussen de boomtoppen? Kom dan op zaterdag 23 maart naar de Nationale Klimbosdag! Een supergaaf gezinsuitje. Check snel alle locaties en klim met korting!
Op zaterdag 23 maart is het Nationale Klimbosdag. Maar liefst 16 klimparken, verspreid over het hele land, doen mee! Het idee is simpel: De Nationale Klimbosdag is dé dag waarop extra aandacht wordt besteed aan de vele mooie klimbossen die Nederland rijk is. Tickets voor deze speciale dag koop je met extra korting Check hier snel de deelnemende parken. En boek gelijk één van de gelimiteerde ticketsHeb jij nog nooit geklommen?
Wij van Kidsproof zijn fan: waan jezelf Tarzan of Jane tussen de bomen! Kies een parcours dat bij je past, van makkelijk (en dus vaak ook geschikt voor kleinere kinderen) tot mega uitdagend. Onderweg klim je langs leuke en uitdagende obstakels, zoals wiebelbruggen, stepstones in de lucht en objecten om doorheen te kruipen. En het allerleukste: je komt regelmatig ziplines tegen of soms zelfs een vrije val. Het is altijd veilig, want je bent tijdens het klimmen goed gezekerd.

Reserveer hier je ticket voor zaterdag 23 maart, we zijn benieuwd of je net zo'n fan wordt als wij!


Nationale klimbosdag

Met je deelname aan de Nationale Klimbosdag steun je stichting Trees for all. Zij zetten zich in voor een bosrijkere wereld. Per verkocht ticket wordt €1 gedoneerd aan dit goede doel.

Reserveer snel je tickets, want vol = vol. Check de roze websitebutton!

Veel klimplezier!  Naar de website