Dé leukste 999 Games per leeftijd!

24 oktober 2023
Als je een uitnodiging krijgt om in de spelletjeskast van 999 Games te duiken, zeg je natuurlijk geen nee! Van partyspel voor de feestdagen tot escaperoom voor de jongste kinderen. Tijd om de verlanglijstjes te vullen!
Eerste hulp bij de feestdagen: deze spelletjes van 999 Games zijn een leuk kadootje én maken het gezellig. Lekker handig: per leeftijdscategorie op een rij. Liever het complete overzicht spellen van 999 Games? Klik dan op de roze websitebutton!

Top 3 spellen voor kinderen van 4-7 jaar

1. Dodo - Een hilarisch familiespel. Draait om snelheid, goede samenwerking en een ijzersterk geheugen. Redden jullie het wiebelende ei van dodo?
2. Spookslot - De klassieker uit onze eigen kindertijd is terug. Ontsnap uit het spannende Spookslot! Één verkeerde stap… Ontwijk alle vallen en race zo snel mogelijk van de top van het spookslot naar de uitgang van dit bordspel!
3. Exit kids - Een escape room spel voor kinderen vanaf 5 jaar. Los 6 verschillende zoekraadsels op. Voor elk opgelost raadsel krijg je een sleutel, waarmee je aan het einde van het spel een schatkist mag openen. Vaker te spelen.

Ook echte kinderspellen: Magische Berg (nieuw en Speelgoed van het Jaar!), Catan Junior & Halli Galli (ook Junior & Twist) - Leuk voor alle leeftijden! Echte familiespellen (7+)

1. 30 seconds junior - Speciale kindereditie van dit pijlsnelle partyspel voor teams. Probeer binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op het kaartje te omschrijven. Welk team bereikt als eerste de finish?
2. Ligretto - Probeer zo snel mogelijk van je kaarten af te komen. Iedereen speelt tegelijk, waardoor hilarische situaties ontstaan.
2. Pick a pen - Het nieuwste dobbelspel. Rol potloden in plaats van dobbelstenen en vul je tuinen met 1 kleur of juist alle 5 de kleuren. Bomen en bloemen kunnen voor extra punten zorgen! Pick a Pen is in meerdere varianten te koop. 

En vergeet de echte klassieker Catan niet!Leuke spellen voor met je tieners (10/12+)


1. 30 seconds - Snel! Omschrijf zo snel mogelijk de 5 woorden op je kaartje. Raad je team ze allemaal? Een pijlsnel partyspel.
2. 20 second showdown – Een nieuw doldwaas partyspel. Er zijn 2 teams, 400 belachelijk hilarische uitdagingen. Geen tijd te verliezen! Het eerste team dat 3 rondes wint, is de 20 Second Showdown-kampioen.
3. Sounds fishy  – In het hilarische blufspel Sounds Fishy leest de rader een vraag voor. De rode haringen verzinnen daar een antwoord op, maar doen alsof dat het juiste is. De echte blauwe kipper daarentegen geeft het juiste antwoord, maar doet alsof het verzonnen is. Zo scoort iedere rol op zijn eigen manier punten. Heb jij de strakste pokerface?

Liever een bordspel? Kies dan voor El dorado 
Onze favoriet? Moeilijk te zeggen. Wat ons betreft altijd tijd voor een spelletje. Benieuwd naar meer spellen? Check de website van 999 Games via de roze websitebutton. Duiken wij ondertussen weer de spelletjeskast in.

En voor echte spelletjesfans: In het weekend van 25 & 26 november opent 999 Games het magazijn. Er is dan Outlet Sale. Je scoort de leukste 999 Games dan extra voordelig. Voor de Outlet Sale heb je tickets nodig. Je leest er hier alles over!

Naar de website