Viool spelenTerug naar het overzicht

Op zoek naar vioollessen of muziekles? Bij Albatross Music kan dit al vanaf 7 jaar!
Kom erachter of je viool talent hebt met de privé-lessen bij Albatross Music. Gert Heijnis geeft de lessen en speelt zelf al 45 jaar viool. Tijdens de lessen ligt de aandacht vooral bij een goede houding bij het vasthouden van het instrument, plezier in het spelen en het aanleren van techniek.

Per week krijg je een halfuur les om te oefenen met het viool spelen. Hiervoor heb je natuurlijk wel een instrument nodig! Huur of koop deze via Albatross Music. Beginnen met de lessen kan op elk moment in het jaar. De lessen gaan niet door in schoolvakanties.

Twijfel je nog of viool spelen iets voor jou is? Maak dan gebruik van de vier gratis introductielessen. Zo ontdek je of je viool spelen leuk vindt. Kijk voor meer informatie over de lessen, voorbeelden van vioolmuziek en voordelen van muziekles op de website via de websitebutton!

Meer muzieklessen in Flevoland vind je terug in ons overzicht onder Clubjes!

Albatross Music

Punter 46-21
8242 GG Lelystad
Openingstijden Op afspraak Prijs €16 per half uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Zin om er weer even lekker op uit te gaan? Op onze eropuit pagina vind je super veel fijne tips van speeltuin tot zwembad tot kinderboerderij tot museum en nog veel meer! Reserveer snel jouw plekje en ga er lekker op uit!

Ga naar de eropuit pagina!