BlaasmereTerug naar het overzicht

Zin om saxofoon, klarinet of fluit te leren spelen? Meld je aan bij Blaasmere (va 5 jaar).

Blaasmere is een moderne muziekschool met uitstekende resultaten. Zo hebben leerlingen van Blaasmere al geregeld opgetreden op grote festivals in Flevoland.

Diverse stijlen
Blaasmere heeft gediplomeerde, betrokken docenten met elk ruim 15 jaar ervaring. De lessen zijn divers en bevatten verschillende stijlen (naar keuze); van jazz tot klassiek, van pop tot blues. De docenten geven ook ensembleles, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Ook zijn er bij tijd en wijlen improvisatielessen die in de regel gekoppeld zijn aan live optredens. En… elk jaar wordt er een cd-opname gemaakt van je eigen spel.

Locatie
De lessen zijn er al voor kinderen vanaf 5 jaar. Heb je altijd al een blaasinstrument willen leren spelen, aarzel dan niet langer en neem contact met Blaasmere op. Er wordt les gegeven in Almere-Buiten en in Almere-Haven.

Muzikale basisvorming dwarsfluit 30 minuten € 290,00 per jaar. Individuele lessen vanaf € 435,00 per jaar.

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton!

Op zoek naar een nieuwe hobby? Check onze categorie Clubjes!


 

Blaasmere


Openingstijden Klik door naar de website van Blaasmere voor actuele lestijden. Prijs Vanaf € 290,00 per jaar. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!