Zwemdiploma bij De KoploperTerug naar het overzicht

Haal je ABC bij Zwembad de Koploper en maak zo de zwemvaardigheid je eigen!
Een zwemdiploma is voor iedereen belangrijk! Bij Sportcentrum De Koploper kun je terecht voor zwemonderwijs volgens de Zwem-ABC-methode. Vanaf 4 jaar is het mogelijk lessen te volgen.

In de eerste 3 niveaus voor diploma A geven twee zweminstructeurs de lesgroep zwemles zodat de continuïteit van de lessen gewaarborgd is. Daarnaast maakt het zwembad gebruik van een digitaal leerlingvolgsysteem.

Als je op zwemles zit, is het daarnaast mogelijk om in het weekend tijdens het vrijwerkuur samen met papa of mama te oefenen met zwemmen. Toegang voor zwemleskinderen is dan gratis. Ouders betalen het reguliere dagtarief.

Inschrijven voor zwemles kan bij de receptie van Sportcentrum De Koploper. Ben je 3 jaar of ouder dan kun je al ingeschreven worden en meteen gratis gebruik maken van het vrijwerkuur op zaterdag en zondag.

Op de website vind je nog veel meer info over de zwemles, een zwemles filmpje en welke lessen je na het behalen van je ABC nog kan volgen! Klik door op de 'naar de website' button!

Meer zwemlessen in de buurt van Lelystad, Emmeloord, Dronten en Biddinghuizen vind je op Kidsproof Lelystad!

De Koploper

Badweg 21
8223 PA Lelystad
Openingstijden Maandag t/m zaterdag, 1 uur per week. Zie voor de actuele tijden de website. Prijs 1 uur les per week € 34,00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Kinderboekenweek bij de nieuwe bibliotheek!

Kinderboekenweek bij de nieuwe bibliotheek!

Van 6 t/m 17 oktober, organiseert De Nieuwe Bibliotheek in Almere een cool programma, met van alles in het teken van 'Worden wat je wil', het thema van de Kinderboekenweek.

Speurtocht, voorlezen, workshops en greenscreen. Ontdek het allemaal!

Check het hele programma