Trainen als een prof!Terug naar het overzicht

Heb jij altijd al gedroomd om te trainen als een profvoetballer in een echt stadion? Dan is dit je kans!
Football Talent is opgericht in 2016 door Rene Koster (38) en Jack Mangalie (40). Ons kantoor is gevestigd in het WTC gebouw te Almere. Rene Koster is de hoofdtrainer en Jack Mangalie is de keepercoach van Football Talent. Beide trainers zijn al vele jaren actief in het Nationale en Internationale betaalde voetbal.

Bij Football Talent krijg je de mogelijkheid om te trainen zoals een echte prof dat ook doet. Kijk op de website voor de mogelijkheden voor een toffe technische, tactische en fysieke training. Voor jongens en meiden van 6 tot 16 jaar.

Bij elk trainingsonderdeel is er een specialist die jou helpt om het maximale resultaat te boeken. Naast de 9 voetbaltrainingen bij Sporting Almere is er ook 1 technische training bij de Voetbalfabriek. Bij Football Talent staat de ontwikkeling van het individu, zowel binnen als buiten het veld centraal.

De kernwoorden plezier, uitdaging en ontwikkelen staan centraal en voor een ieder op zijn of haar niveau.

Wil je nog wat meer informatie? Klik dan op de roze website button! 

Meer leuke sporten en sportlessen voor kinderen vind je terug op de clubjes pagina van Kidsproof Almere!

Football Talent

P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere
Openingstijden Zie website via de websitebutton voor de trainingsdata Prijs €150,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Rapunzel de musical

Rapunzel de musical

Beleef het sprookje van Rapunzel op 9 december bij Kunstlinie Almere! Sita Vermeulen als Rapunzel. De betoverende liedjes, schitterende kostuums. Een groots decor én een flinke dosis humor maken ‘Rapunzel De Musical’ tot een heerlijk familie-uitje.

Ga gezellig samen kijken!