Ouder en Kind ZwemlessenTerug naar het overzicht

Heerlijk even samen met je kind spetteren in het water in het Mineraal in Almere!
Lekker spetteren, spelletjes, oefeningen en liedjes zingen. Met je baby, dreumes of kleuter genieten van het water kan tijdens het ouder-kind zwemmen. Kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar oefenen en spelen samen met papa of mama onder begeleiding van een enthousiaste docent in ons heerlijke warme water van 33°C.
 
Samen zwemmen versterkt de band tussen jou en je kind, het is leerzaam en leuk. Je kind raakt spelenderwijs vertrouwd met het water en watervrij. Hij of zij leert zich steeds beter boven water te houden en wordt uiteindelijk al een beetje voorbereid op de zwemlessen.

Ouder- en kindzwemlessen zijn er voor de volgende leeftijdsgroepen:
 
Baby’s: 0 – 1½ jaar met ouder
Dreumesen: 1½ – 2½ jaar met ouder
Peuterzwemmen: 2½ – 4 jaar met ouder

Voor de juiste dagen en tijden en aanmelden klik je op de roze websitbutton!

Voor de leukste kinderwinkeladresjes kun je ook op onze site terecht!!

Het Mineraal

Radioweg 33
1324 KW Almere
Openingstijden elke dinsdag, woensdag en vrijdagochtend Prijs Kosten: entree € 3,50 p.p. € 2,00 per les. Kortingskaart 10 entrees € 30,00. Combikaart 11 entrees € 70,00 euro, 4 maanden geldig Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Urban Sports Games

Urban Sports Games

Tijdens de Urban Sports Games op 1 en 2 juni zijn de Esplanade, het Forum en het Stadhuisplein the-place-to-be voor iedereen die van urban sporten houdt! Er zijn wedstrijden, demo's, clinics en workshops. Deelname is ook nog eens gratis, zo tof!

Dit is er te doen