icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni
icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni

Chillen 10+Terug naar het overzicht

Place2B is het tofste jongerencentrum voor 10+ in Almere Buiten!
Jongerencentrum Place2B maakt deel uit van de Schoor, Welzijn in Almere en is het tofste jongerencentrum van Almere Buiten voor jongeren tussen de 10 en 27 jaar oud. Dagelijks bezoeken tussen de 50 en 70 jongeren het centrum. In Place2B kun je een hoop toffe activiteiten doen, zoals diverse workshops op het gebied van muziek, project voor jonge moeders, sportactiviteiten en maandelijk is er een feest wat georganiseerd wordt door jongeren.

Ook kun je chillen, gratis op ps4 spelen (tegen inlevering van een ID kaart of telefoon), om je verhaal kwijt te kunnen en om het gezellig te hebben met anderen.

Er is ook een professionelestudio waar je je eigen nummers kunt opnemen. Of een DJ set om je draai skills te verbetere! Alle activiteiten worden samen met jongeren georganiseerd. Als je een leuk idee hebt of je wilt mee helpen met activiteiten organiseren, ga langs en deel je ideeen!

Waneer je wat precies kunt doen, check je op de website via de roze websitebutton!

Op zoek naar een tof outfit? Check onze kinderwinkel-pagina waar je moet zijn voor de leukste winkels!

Jongerencentrum Place2B

Wipmolenweg 54
1333GS Almere Buiten
Openingstijden zie website voor de juiste tijden Prijs gratis toegangelijk en soms wordt er een kleine bijdrage gevraagd voor een speciale activiteit of workshop Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het Zuiderzeemuseum is weer open!

Het Zuiderzeemuseum is weer open!

Vis naar verhalen, ga het water op bij de Waterwerken, doe de leuke speurtocht en koop snoepjes in een ouderwetse snoepwinkel!
Een dag is écht tekort!

Zuiderzeemuseum