Judovereniging KIAITerug naar het overzicht

Bij Judovereniging KIAI in Lelystad leert je kind judoën met plezier!
Vind je het belangrijk dat je kind plezier heeft bij het sporten? Dat komt goed uit! Bij Judovereniging KIAI Lelystad vinden ze plezier op de mat heel erg belangrijk. Ook het sociale van de sport staat voorop, en daardoor kan je kind leren op zijn of haar eigen tempo. Iedereen is welkom!

Kinderen krijgen les van een Sensei (trainer) in verschillende groepen, 4-6 jaar, 7-11 jaar of 12+. Je zit dus altijd in de groep bij leeftijdsgenoten, wel zo leuk! Ook zijn er speciale groepen voor de fanatiekere kinderen vanaf 7 jaar. 

Wil je meer informatie? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan. Hier kun je ook meer informatie vinden over het volgen van een proefles!

Tip: is je kind ook heel creatief? Ook daarvoor zijn heel veel leuke clubjes in de regio Lelystad! 

Judovereniging KIAI Lelystad

Schouw 12-05
8232KR Lelystad
Openingstijden De lestijden verschillen per groep, kijk voor meer informatie op de website! Prijs Judolessen zijn mogelijk vanaf €13,50 per maand (exclusief €10 inschrijfkosten). Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Nieuwe Bibliotheek!

De Nieuwe Bibliotheek!

Ga tijdens de Kinderboekenweek van 5 tot en met 16 oktober mee op avontuur in De Nieuwe Bibliotheek van Almere. Dit jaar is het thema 'Gi-Ga-Groen'. Dus maak je klaar voor allerlei verhalen uit de natuur. Word een echte natuurheld!

Check het hele programma