Pianoles LelystadTerug naar het overzicht

Pianoles Lelystad

Archipel 2226
8224 GM Lelystad
Bij Pianoles Lelystad geeft Ruud Achterberg les aan kinderen en volwassenen op de piano!
Wil je leren pianospelen? Kijk dan eens bij Ruud Achterberg van Pianoles Lelystad!

Piano leren spelen is een wens van vele mensen. Daarom worden er pianolessen op maat gegeven. Want iedereen is verschillend en uniek. Je hebt pianisten in vele maten en gewichten. Bijna iedereen, om het even welk niveau of leeftijd, kan bij Ruud Achterberg terecht. Hij is ervan overtuigd dat bijna iedereen piano kan leren spelen. Maar wat voor jou echt belangrijk is, dat zijn de resultaten die je behaalt, het zelfvertrouwen dat je krijgt door iets te bereiken, de voldoening en het plezier van het spelen zelf en misschien wel de bewondering van de mensen om je heen.

Als minimumleeftijd wordt vijf jaar voorgesteld, omdat het coördinatie-vermogen vóór die leeftijd normaal gezien onvoldoende ontwikkeld is. Zowel kinderen als volwassenen vinden vaak niet de tijd om alle verplichte uren te maken en te oefenen. Ze willen gewoon een instrument leren bespelen. Ook ouderen die als kind geen kans zagen om piano te leren spelen, proberen het op latere leeftijd alsnog. Een leeftijdslimiet is er dus niet.

Meer weten? Bekijk dan de site van Ruud Achterberg via de websitebutton! Direct een bericht sturen kan ook, via de berichtenknop!

Meer muzieklessen in de buurt vind je op Kidsproof Lelystad!


Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs