Rockschool DrontenTerug naar het overzicht

Leer je favoriete nummers spelen op (bas-)gitaar of drumstel bij Rockschool Dronten!
De werkwijze van Rockschool Dronten is om spelenderwijs, aan de hand van de door jou gekozen liedjes of muziekstijl de technieken van het instrument (drumstel, gitaar of basgitaar) bij te brengen. Dit gebeurt op een ongedwongen en prettige wijze. Muziekles moet vooral "gezellig en ontspannend" zijn!
De wensen van de leerling staan centraal. Jij bepaalt zelf wat je wil leren. Het streven is om je zo snel mogelijk op gehoor en gevoel, je eigen favoriete songs te leren spelen. Pas als de passie en liefde voor jouw instrument gegroeid is en je al een aardig deuntje kan spelen, wordt er gekeken of je ook open staat voor theorie en toonladders (hoeft niet, mag wel). En misschien wil je ook wel in een bandje mee gaan spelen... Ongeacht welk niveau, het gaat vooral om plezier hebben!

Kijk voor meer informatie over de lessen op de website via de websitebutton!

Check muzieklessen in de regio Lelystad in ons overzicht onder Clubjes je vindt ze hier!

Rockschool Dronten

de Deimt 11
8252 JG Dronten
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Nog heel even genieten van die laatste twee weken van de zomervakantie. Het gaat weer veel te snel voorbij! Maar niet getreurd, klik snel door op de roze button en ga er met het gezin nog even op uit en maak de mooiste zomervakantieherinneringen!

Inspiratie om met het gezin er op uit te gaan!