Schaatsen bij STLTerug naar het overzicht

Schaatsen kan bij schaatsvereniging STL!
Bij STL trainen verschillende groepen. Van beginner tot wedstrijdrijder, iedereen kan bij STL terecht. Gediplomeerder trainers leren de schaatsers de fijne kneepjes van het schaatsen.

Schaatstrainingsgroep Lelystad biedt zowel in de winter als in de zomer trainingen aan. In de winter zijn er schaatstrainingen en worden de wedstrijden gereden. In de zomer bereid je je voor op het schaatsseizoen door middel van droogtraining en skeelertraining.

STL wil haar leden naast de trainingen ook, zomer en winter, andere leuke activiteiten aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan een skeelertocht, een uitje naar Thialf, skeelerwedstrijden en de bowlingavond. Kijk voor alle informatie over lessen en meer op de website. Wil je direct contact opnemen met STL? Klik dan op Direct Mailen.

Meer leuke sportlessen voor kinderen vind je terug in ons overzicht!

STL

Het Zwarte Water 25
8253 PD Dronten
Openingstijden Schaatsles op dinsdagavond en vrijdagochtend en -avond Prijs Contributie + 1 dag p.w. les €180 (incl. trainingskaart voor Leisure World, excl. administratiekosten). Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Nog heel even genieten van die laatste twee weken van de zomervakantie. Het gaat weer veel te snel voorbij! Maar niet getreurd, klik snel door op de roze button en ga er met het gezin nog even op uit en maak de mooiste zomervakantieherinneringen!

Inspiratie om met het gezin er op uit te gaan!