Voetballen bij Batavia '90Terug naar het overzicht

Voetbal? dat kan bij voetbalvereniging SV Batavia '90!
S.V. Batavia ’90 is een voetbalclub uit Lelystad, ontstaan in 1990 uit een fusie tussen Stator en Zuiderzeevogels. Uit alle lagen van de bevolking wordt voetbal met plezier uitgeoefend. Binnen het jeugdvoetbal trainen op alle leeftijdscategorieën elftallen allemaal twee keer in de week en spelen op zaterdag hun wedstrijden.

Bij De Batavia Mini's leren de kleintjes spelenderwijs de beginnende kneepjes van het voetbal. Kinderen vanaf vier jaar zijn al welkom! Boven de zes jaar kom je terecht in de verschillende elftallen op basis van je leeftijd. Ook voor meisjes zijn er leuke meidenteams om te komen voetballen! Voetbal is de snelst groeiende meisjessport in Nederland.

Meer weten over deze club? Kijk dan op de website via de roze button! Direct contact opnemen met de club kan ook via de berichtenknop!

Naast voetbal ook geïnteresseerd in andere sporten? Check dan ons overzicht op Kidsproof Flevoland.

SV Batavia '90

Getijdenlaan 2/31
8226 CE Lelystad
Openingstijden Zie de trainingstijden via de website. Prijs Inschrijfgeld €15. Boven de zes jaar vanaf €152,- contributie. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Kinderboekenweek bij de nieuwe bibliotheek!

Kinderboekenweek bij de nieuwe bibliotheek!

Van 6 t/m 17 oktober, organiseert De Nieuwe Bibliotheek in Almere een cool programma, met van alles in het teken van 'Worden wat je wil', het thema van de Kinderboekenweek.

Speurtocht, voorlezen, workshops en greenscreen. Ontdek het allemaal!

Check het hele programma