Scouting De MeridiaanTerug naar het overzicht

Voor de landscouts is het gebied rondom clubhuis 'De Wereldbol' een walhalla!
Scouting De Meridiaan is sinds 1995 actief in Almere. De vereniging telt ruim 175 leden en vrijwilligers.

Het clubhuis 'De Wereldbol' ligt in een bosrijk gebied, op redelijke afstand van het IJsselmeer, de Oostvaardersplassen, zwembad De Vrijbuiter, een paintball terrein, een adventure terrein en nog veel meer. Een ideale plek dus!

Bij scouting krijgen kinderen de ruimte om fysiek te bewegen, sociaal te experimenteren en zich te ontwikkelen. Ze beleven activiteiten die bol staan van plezier, uitdaging en samenwerking. Maar ze leren ook op een natuurlijke manier verantwoordelijkheid te dragen. Het vergroot de maatschappelijke verantwoordelijkheid van kinderen.

Wil jouw kind bij de scouting? Neem dan per mail contact op met de ledenadministratie van De Meridiaan. De eerste drie opkomsten zijn altijd gratis, zodat je kind kan ontdekken of hij of zij het inderdaad leuk vindt.

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton!

Tips voor ouders vind je in de categorie Opvoeding!

Scouting De Meridiaan

Maurice Garinpad 15
1335 LZ Almere Buiten
Openingstijden De opkomsten zijn altijd op zaterdag. Klik door naar de website (kopje Speltakken) voor actuele tijden per groep. Prijs € 44,00 per kwartaal per kind. Eénmalige inschrijfkosten € 27,50. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Rapunzel de musical

Rapunzel de musical

Beleef het sprookje van Rapunzel op 9 december bij Kunstlinie Almere! Sita Vermeulen als Rapunzel. De betoverende liedjes, schitterende kostuums. Een groots decor én een flinke dosis humor maken ‘Rapunzel De Musical’ tot een heerlijk familie-uitje.

Ga gezellig samen kijken!