Ouder-Kind ZwemmenTerug naar het overzicht

Waterpret tijdens ouder-kindzwemmen in de Koploper in Lelystad bij Sportbedrijf Lelystad!
In het water kunnen jonge kinderen vrij bewegen en op onderzoek uitgaan. Ouder en kind gaan op ontdekkingsreis in het water. Dit onder leiding van een gespecialiseerde zwemonderwijzer. Tijdens de les leren kinderen glijden, springen en bewegingen maken, waarbij zij de weerstand van het water voelen. Er worden liedjes gezongen en uiteraard worden de eerste zwemslagen aangeleerd. De lessen duren een half uur. Er aparte babygroepen en dreumesgroepen. 
 
Ook voor peuters (2 tot 3 jaar)  en kleuters (3 tot 4 jaar) zijn er aparte groepen. Tijdens deze lessen gaat uw kind het water als speelobject zien. Dat betekent ook zelfstandiger bewegen en steeds meer vertrouwd raken met zijn of haar eigen kunnen. Uw kind gaat de mogelijkheden zien, maar bijvoorbeeld ook hoe het geen water in de mond krijgt. Als ouder speelt u een belangrijke rol. U gaat uw kind spiegelen. Dat houdt in dat u laat zien wat de bedoeling is en uw kindje doet u dan na.
Kleuters gaan ook zelfstandiger bewegen en raken steeds meer vertrouwd met zijn of haar eigen kunnen. 

Voor meer informatie klik je op de websitebutton!

Op zoek naar andere watersportactiviteiten of gewoon leuke clubjes voor de allerkleinsten? Check Kidsproof Lelystad voor een compleet overzicht!

Sportbedrijf Lelystad

Badweg 21
8223 PA Lelystad
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Urban Sports Games

Urban Sports Games

Tijdens de Urban Sports Games op 1 en 2 juni zijn de Esplanade, het Forum en het Stadhuisplein the-place-to-be voor iedereen die van urban sporten houdt! Er zijn wedstrijden, demo's, clinics en workshops. Deelname is ook nog eens gratis, zo tof!

Dit is er te doen