Workshop schminkenTerug naar het overzicht

Super leuke creatieve workshops voor volwassenen bij SweetArtzz wat jij kunt doorgeven aan je kids!
Bij SweetArtZZ kun je super leuke creatieve workshops volgen die deze keer voor de volwassenen zijn maar waar je weer heel veel van kunt leren en kunt gebruiken voor je kids!

Creativiteit is vernieuwing. Iets nieuws zien, iets nieuws vinden en iets nieuws doen of maken. Creativiteit is waarnemen, denken én doen. Creativiteit is de drang naar originaliteit. Een idee alleen is niets. Je moet er ook wat van maken. Creativiteit is nauw verbonden met kunst. Soms begint dat met een idee. Maar soms begint dat ook gewoon met het materiaal.

SweetArtZZ wil laten zien dat iedereen creativiteit in zich heeft en dat wat verscholen zit eruit laten komen! Ongeacht leeftijd, afkomst of interesse gelooft SweetArtZZ dat iedereen iets nieuws kan creëren.

Wil jij ook iets nieuws creëren en een leuke workshop volgen? Of heb je iets te vieren? SweetArtZZ verzorgt leuke workshops voor feesten (bijv. babyshower, vrijgezellen-, verjaardags-, bedrijfsfeesten etc.).

Ben je alleen? Geen probleem! Daarvoor hebben we de inloopworkshops. Wel hebben we minimaal 3 aanmeldingen nodig om deze door te laten gaan.

Bij SweetArtZZ of op locatie? De workshops worden gegeven op locatie (buiten Almere worden er reiskosten berekend) of op één van SweetArtZZ' locaties, wat jij wilt! SweetArtZZ zorgt voor de materialen, voorbereiding en het opruimen, JIJ zorgt voor de gezelligheid en de mensen!

Niet creatief genoeg? Onzin!! Iedereen kan een waar kunstwerk maken! Sta versteld van je eigen 'kunnen' en na afloop hangt/staat jouw eigen kunstwerk misschien wel in huis!

Er zijn diverse workshops die je kunt doen:
Mixed Media
Andy Warhol Schilderij
Maak je eigen Chunks
Koe a la Cow Parade
Servies beschilderen
Decopatch & Papierkunst
Klompjes versieren
Schminkworkshop Basis

Wat de workshops precies inhouden kun je uitgebreid lezen op de website van SweetArtZZ via de roze websitebutton!

Check ook eens onze er op uit pagina waar je het gehele jaar leuke activiteiten en uitjes kunt vinden om samen met je kinderen te doen!

SweetArtZZ

Bredaweg 55
1324 XT Almere
Openingstijden zie website via de roze websitebutton Prijs zie website via de roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs