SportactiviteitenTerug naar het overzicht

De sportactiviteiten van Talent in Opleiding zijn vrij toegankelijk voor jong en oud in Almere.
Talent in Opleiding biedt sport en spel aan voor iedereen, van klein tot groot. Iedereen van jong tot oud kan bij TIO terecht voor allerlei leuke activiteiten. Zo bieden zij ‘Druppie Sport’ aan om ook de allerkleinste kinderen te leren bewegen en organiseren ze onder andere voetbalactiviteiten voor de oudere kinderen.

En ken je Bossaball al? Ook voor deze nieuwe, spectaculaire sport kun je bij Talent in Opleiding terecht. Alle activiteiten staan onder begeleiding van gediplomeerde sportbegeleiders!

Waar en wanneer de activiteiten plaatsvinden? Je kunt ze zo nu en dan vinden in onze uitagenda, maar nog veel handiger is om zelf even via de roze websitebutton te kijken wanneer er wat waar aangeboden wordt. Het rooster wil nog wel eens veranderen en dan weet je zeker dat je naar de juiste plek op het juiste tijdstip gaat!

Klik op de websitebutton om direct naar de website van Talent in Opleiding te gaan.

Vrijwel alle activiteiten zijn gratis dus kom lekker in beweging! Voor vragen klik je op de 'direct mailen'- knop!

Tip: In onze uitagenda staan veel toffe activiteiten en op de thema-pagina clubjes staan ruim 150 tips voor het komende clubseizoen!

Talent In Opleiding (TIO)

Zonnebloemweg 76
1338 TV Almere
Openingstijden Zie de websitebutton voor de meest actuele informatie Prijs Vrijwel alle activiteiten zijn gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantietips.

Herfstvakantietips.

Jippie een hele week vrij. Een hele week vrij om bij te tanken van school en alleen maar leuke dingen doen. Samen op pad met het gezin is natuurlijk heerlijk en zo maak je ook nog eens mooie herinneringen. In onze nieuwsbrief vind je heel veel herfstvakantietips!

Tips in onze herfstnieuwsbrief