• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Young EngineersTerug naar het overzicht

Bouwen en creëren doe je met LEGO bij Young Engineers!
Young Engineers biedt naschoolse wetenschap en techniek lessen voor basisschoolkinderen van 6 t/m 12 jaar oud. De programma's combineren speelplezier en leren tot een geweldige bezigheid, zodat kinderen elke week weer uitkijken naar de les!

Wekelijks zijn er lessen waarin kinderen bouwen, meedenken, ideeën verzinnen en werkende modellen verbeteren. Er zijn meer dan 38 unieke lessen en modellen waarmee de kids een schooljaar lang aan de slag kunnen. Young Engineers maakt hierbij gebruik van technische LEGO. Met deze LEGO kun je pretparken, vliegtuigen, robots, transportvoertuigen, kranen, liften en nog veel meer bouwen!

Schrijf je nu in voor een cursus bij jou in de buurt! Klik meteen voor meer informatie op de websitebutton!

Tip: ontdek ook de leukste creatieve clubjes op Kidsproof!

Young Engineers

Azorenweg 87
1339 VK Almere
Openingstijden Kijk op de website voor een locatie bij jou in de buurt! Prijs Klik voor actuele prijzen op de websitebutton! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Almere Floats 2024

Almere Floats 2024

Waterliefhebbers opgelet! Alles wat drijft in Almere is welkom op het Weerwater in het weekend van 20 & 21 juli! Kom naar het stadsstrand en doe mee aan de leukste clinics en wateractiviteiten, zoals kanoën, zeilen en suppen. Ga lekker het water op.

Beleef een spetterend feestje!