• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zwemles Zwembad Almere StadTerug naar het overzicht

Veilig leren zwemmen door de zwemleraren van Optisport! Gewone lessen en Turbozwemmen.
ABC Plan
Het zwembad werkt met een leerlingvolgsysteem, met een inlogcode kunnen de ouders elke week de vorderingen van hun kind inzien, de laatste 5 minuten van de les is er gelegenheid voor vragen en 1x in de 6/7 wekenis er een kijkles waarbij de ouders aan de badrand kunnen meekijken met de les.

Bij aanvang van zwemlessen krijgen de kinderen een schatkist en een paspoort van Zed en Sop, waarmee ze op avontuur gaan, onderweg naar het ABC diploma sparen de kinderen zegels voor in het paspoort en diamanten en medailles voor de schatkist.

Turbozwemmen
Met Turbozwemmen kunnen kinderen in een kort tijdsbestek het zwemdiploma A, B of C halen. Turbozwemles heeft grote voordelen: géén wachtlijsten en les in kleine groepjes, waardoor persoonlijke aandacht gegarandeerd is. Een turbocursus is dé ideale oplossing als u uw kind op een snelle, maar verantwoorde manier zwemvaardig wilt maken.

De 4 maanden cursus
Er wordt les gegeven met groepjes van maximaal 8 kinderen. De lessen duren 1,5 uur, twee keer in de week. Deelname is mogelijk vanaf 5 jaar. Mocht uw kind niet het A diploma kunnen halen in deze 4 maanden, dan zwemt zij/zij gratis door in de reguliere zwemlessen totdat het A diploma gehaald is.

De 7 maanden cursus
Er wordt les gegeven met groepjes van maximaal 9 kinderen. De lessen duren 1.5 uur, een keer in de week. Deelname is mogelijk vanaf 5 jaar. Mocht uw kind niet het A diploma kunnen halen in deze 7 maanden, dan zwemt hij/zij gratis door in de reguliere zwemlessen totat het A diploma gehaald is. Cursus vanaf 6 jaar. Er wordt les gegeven met groepjes van maximaal 6 kinderen. De cursus bestaat uit 40 lessen. Deelname is mogelijk vanaf 6 jaar. Mocht uw kind niet het A diploma kunnen halen in deze 40 lessen, dan zwemt hij/zij gratis door in de reguliere zwemlessen totdat het A diploma gehaald is. Voorafgaand aan de cursus vindt een voorzwemdag plaats.

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton!

Wist je dat Kidsproof ook stoere clubjes op een rij heeft gezet?

Zwembad Almere Stad

Bachweg 3
1323 BA Almere
Openingstijden Ma 16:00 - 18:00
di 16:00 - 18:00
wo 16:00 - 18:00
do 16:00 - 18:00
vr 16:00 - 18:00
za 08:30 - 12:15
Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomerse uitjes en avonturen

Zomerse uitjes en avonturen

Wiehoeee, zomervakantie! Natuurlijk hebben we een blog voor je klaargezet met de leukste uitjes voor deze vrije dagen. Boordevol gezellige, leuke en zomerse uitstapjes voor jou en je kind. Ontdek de beste vakantie-uitjes in Flevoland.

Geen tijd te verliezen!