• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zwemles in De VrijbuiterTerug naar het overzicht

Veilig leren zwemmen door de zwemleraren van Optisport, volgens het ABC-plan óf als Turbozwemmen!
ABC Plan
Het zwembad werkt met een leerlingvolgsysteem, met een inlogcode kunnen de ouders elke week de vorderingen van hun kind inzien, de laatste 5 minuten van de les is er gelegenheid voor vragen en 1x in de 6/7 wekenis er een kijkles waarbij de ouders aan de badrand kunnen meekijken met de les.

Bij aanvang van zwemlessen krijgen de kinderen een schatkist en een paspoort van Zed en Sop, waarmee ze op avontuur gaan, onderweg naar het ABC diploma sparen de kinderen zegels voor in het paspoort en diamanten en medailles voor de schatkist.

Turbozwemmen
Met Turbozwemmen kunnen kinderen in een kort tijdsbestek het zwemdiploma A, B of C halen. Turbozwemles heeft grote voordelen: géén wachtlijsten en les in kleine groepjes, waardoor persoonlijke aandacht gegarandeerd is. Een turbocursus is dé ideale oplossing als u uw kind op een snelle, maar verantwoorde manier zwemvaardig wilt maken.    

De 4 maanden cursus
Er wordt les gegeven met groepjes van maximaal 8 kinderen. De lessen duren 1,5 uur, twee keer in de week. Deelname is mogelijk vanaf 5 jaar. Mocht uw kind niet het A diploma kunnen halen in deze 4 maanden, dan zwemt zij/zij gratis door in de reguliere zwemlessen totdat het A diploma gehaald is.

De 7 maanden cursus
Er wordt les gegeven met groepjes van maximaal 9 kinderen. De lessen duren 1.5 uur, een keer in de week. Deelname is mogelijk vanaf 5 jaar. Mocht uw kind niet het A diploma kunnen halen in deze 7 maanden, dan zwemt hij/zij gratis door in de reguliere zwemlessen totat het A diploma gehaald is. Cursus vanaf 6 jaar. Er wordt les gegeven met groepjes van maximaal 6 kinderen. De cursus bestaat uit 40 lessen. Deelname is mogelijk vanaf 6 jaar. Mocht uw kind niet het A diploma kunnen halen in deze 40 lessen, dan zwemt hij/zij gratis door in de reguliere zwemlessen totdat het A diploma gehaald is. Voorafgaand aan de cursus vindt een voorzwemdag plaats.

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton!

Wist je dat Kidsproof ook stoere clubjes op een rij heeft gezet?

Zwembad De Vrijbuiter

Globeplein 1
1334 BT Almere
Openingstijden Neem contact op met het zwembad voor actuele lestijden. Prijs Klik direct door naar de website van het zwembad voor actuele tarieven. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Springkussenfestival XL

Springkussenfestival XL

Kom naar het grootste GRATIS springkussenfestival, met meer dan 40 attracties!

Verspreid door het hele centrum van Almere Buiten zijn springkussens te vinden. Jump jij mee? Iedereen is welkom van 12.00-17.00 uur!

Lekker jumpen!