Peuter & KleutervoetbalTerug naar het overzicht

Voetballes voor peuters en kleuters! Arno Splinter Sport events geeft voetbalfun in Almere & Lelystad!

Peuter & Kleutervoetbal

Peuter & Kleutervoetbal Arno Splinter is voor kids van 20 maanden t/m 5 jaar. In 20 gymzalen (Almere 6x, Amsterdam 3x, Diemen 3x, Hoofddorp 2x, Huizen, Lelystad, Amersfoort, Assendelft, Zaandam en Purmerend worden elk jaar 3 reeksen van 10 trainingen gegeven. De kids worden ingedeeld op leeftijd waarbij de jongsten als eerst starten. Op elke locatie kunnen 43 peuters (20 maanden t/m 3 jaar) en 16 kleuters (4 & 5 jaar) voetballen.


Proefles/contributie

De 1e training is altijd een proefles bij Peuter & Kleutervoetbal. Na de training geef je aan de trainer door of je wel of niet de reeks gaat mee doen.
De contributie maak je na de proefles over en het tenue bedrukt met naam ontvang je bij de 2e training. De kosten voor een reeks van 10 trainingen zijn €100,-. Dat is 10x €8,50 voor de trainingen en €15,- voor het tenue.
Als je instroomt zijn de kosten het aantal overgebleven trainingen x €8,50 + €15 voor het tenue.

Peutervoetbal

Arno Splinter Sport Events is gespecialiseerd in het geven van voetbaltrainingen aan de allerjongsten. De kinderen leren op een speelse manier alle aspecten van het voetbal die op hun nog jonge leeftijd van belang zijn. De buitenspelval laten we aan de ouders over!

Kinderen vinden het vaak erg leuk om samen met papa of mama een balletje te trappen, maar uit ervaring blijkt dat voetballen in een nieuwe omgeving met andere kinderen toch andere koek is. Een aantal kinderen voelen zich meteen thuis bij de groepstrainingen, maar voor de meeste kinderen is het toch wel erg spannend en eng. Wij stellen de kinderen snel op hun gemak, waardoor zij al snel moeiteloos met de trainingen meedoen. De metamorfose die sommige kinderen ondergaan is af en toe onvoorstelbaar.

Bij Peutervoetbal Arno Splinter draait alles om plezier. Elk kind moet met een glimlach binnenkomen en met een glimlach weer naar huis gaan.

De trainingen duren 55 minuten. Deze minuten staan garant voor plezier voor de kinderen, de ouders en de trainers.

Kijk op het youtubekanaal "arnosplinter" voor een toffe peuter of kleuterwarming-up.

Kijk voor meer info of om je in te schrijven voor een proefles op de site via de roze websitebutton!

Arno Splinter Sport Events

Gildemark 178
1351 HK Almere
Openingstijden Zie voor exacte tijden de website. Prijs zie website Arno Splinter Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk