World Cup AlmereTerug naar het overzicht

Meld je aan voor de interne voetbalcompetitie bij FC Almere voor kids van 4 t/m 6 jaar.
World Cup Almere

De leukste interne voetbalcompetitie voor kids van 4 t/m 6 jaar bij FC Almere voor kinderen van 4 t/m 6 jaar.


Bekijk de promo:Arno Splinter Sport Events organiseert in samenwerking met FC Almere de leukste interne competitie van Almere. De World Cup Almere is voor kids van 4, 5 & 6 jaar. Kids spelen in gelijkwaardige teams op woensdag van 15.45 tot 17.00 uur de World Cup Almere.

Voor de wedstrijdjes doe je een gezamenlijke warming-up op de muziek en de competitie wordt afgesloten met een spectaculair Voetbal-FUN-dag.

Niet alleen de uitslagen van de wedstrijden zijn belangrijk. Op de Slotdag tellen een aantal techniek onderdelen ook mee. Tijdens de laatste slotdag wordt er gekeken welk team het hardst schiet, het preciest schiet, welk team het snelst is en welk team het best kan samenwerken. Zo blijft het tot de laatste seconde spannend.

Welk team wordt over een paar maanden kampioen?

Wil je ook meedoen aan de World Cup Almere stuur dan een mail via de direct mailen button of klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

TIP: check ook onze kidsproof kinderwinkelpagina, kun je gelijk een paar toffe sportschoenen kopen!

Arno Splinter Sport Events

Gildemark 178
1351 HK Almere
Openingstijden op woensdag van 15.45 tot 17.00 uur Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Rapunzel de musical

Rapunzel de musical

Beleef het sprookje van Rapunzel op 9 december bij Kunstlinie Almere! Sita Vermeulen als Rapunzel. De betoverende liedjes, schitterende kostuums. Een groots decor én een flinke dosis humor maken ‘Rapunzel De Musical’ tot een heerlijk familie-uitje.

Ga gezellig samen kijken!