Badminton 7+Terug naar het overzicht

Badminton! Bij Badmintonvereniging Almere kan je al vanaf 7 jaar lid worden en trainen.
Badminton is veel minder bekend dan tennis, maar toch echt ook een olympische sport. Anders dan op vakantie, waar de meeste mensen badminton van kennen, wordt badminton altijd binnen gespeeld, zodat je met je racket en shuttle geen last hebt van bijvoorbeeld de wind.

Toernooien, plezier en gezelligheid


Als één van de grootste badmintonverenigingen in Nederland beschikt de vereniging over de trainers die jou de sport perfect aan kunnen leren.
Alles gaat om bewegen en plezier. Naast de kids vanaf 7 jaar te leren badmintonnen tijdens de trainingen tweemaal per week, organiseert Badminton Vereniging Almere ook diverse evenementen en toernooien voor plezier en gezelligheid. Dat mag natuurlijk ook niet ontbeken!

Daarnaast is iedereen ook van harte welkom om te komen kijken bij de wedstrijden van het eerste team die in de eredivisie spelen. Naast dat het leuk is om te kijken, is het ook nog eens een mooi voorbeeld van hoe badminton op een hoog niveau eruitziet!

Wil je graag een keer langskomen? Je bent van harte welkom! Klik op de roze button om te kijken wanneer jij mee kunt doen met een proefles. 


Leuke clubs om te sporten vind je op Kidsproof Almere!

Badmintonvereniging Almere

Bongerdstraat 6
Almere
Openingstijden zie website Prijs Inschrijfgeld €35,00, contributie €338,40 Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

SintAirKlaas

SintAirKlaas

Per paard cadeautjes vervoeren gaat niet super snel, daarom schakelt Sinterklaas dit jaar échte vliegtuigen in! Ga de jij de pieten helpen bij Luchtvaartmuseum Aviodrome? Ze kunnen namelijk wel wat hulp gebruiken!

Luchtvaartmuseum Aviodrome.