icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Muzieklessen bij NOPTerug naar het overzicht

Bij Cultuurbedrijf NOP in Emmeloord kunnen kinderen van alle leeftijden muziek- of zangles volgen!
Hou je echt ontzettend veel van muziek maken of zingen? Dan ben je bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder aan het juiste adres! Zij bieden heel veel verschillende soorten muziekles.

Peuters & kleuters
Zelfs de allerkleinsten kunnen al vroeg beginnen met muziek. Wat dacht je van lessen muziek op schoot of peutermuziek? Ook kunnen kleuters al beginnen met het leren bespelen van de piano, gitaar of viool!

Muziekinstrumenten bespelen of zingen 
Ook voor oudere kinderen is er genoeg om uit te kiezen. Er zijn lessen voor zo'n beetje alle muziekinstrumenten die je maar kunt bedenken. Of je gaat op zangles, misschien wel samen met opa of oma. Misschien is zingen in het jeugdkoor ook wel echt iets voor jou!

Gratis proefles
Zo zit er voor iedereen dus wel iets tussen wat hij of zij leuk vindt. Uiteraard kun je je aanmelden voor een gratis proefles als je het nog niet zeker weet. 

Meer info over de verschillende keuzes? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip: Kidsproof heeft alle kindvriendelijke restaurantjes voor je op een rij gezet. 

Cultuurbedrijf NOP

Harmen Visserplein 2
8302 BW Emmeloord
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is nog genoeg leuks te doen!

Er is nog genoeg leuks te doen!

Ondanks dat de maatregelen nog steeds zijn aangescherpt kunnen we nog genoeg doen en verzamelen we nog steeds de leukste uitjes voor je voor buiten en voor thuis! Check dus goed onze uitagenda en onze eropuit-pagina!

Volop genieten van toffe activiteiten!