• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Danslessen Muzisch CentrumTerug naar het overzicht

Bij Muzisch Centrum in Emmeloord kunnen kinderen van alle leeftijden dansles volgen!
Sierlijk bewegen als een echte ballerina of stoer dansen op de nieuwste hits: dansles is een sport voor meisjes én jongens. Dansen is erg leuk en het stimuleert de creatieve ontwikkeling. Tijdens dansles gebruik je je fantasie en laat je iets van jezelf zien. Hoewel het geen teamsport is, is samenwerken erg belangrijk. Een choreografie maak je immers met de hele groep. 

Begint jouw kind ook meteen te bewegen als er muziek wordt opgezet? Geef hem of haar dan op voor dansles! 

Peuters en kleuters
Zelfs de allerkleinsten kunnen al beginnen met dansles. BijMuzisch Centrum  kun je kiezen uit peuterdans lessen of basislessen van ballet. Daar ga je op een speelse en fantasievolle manier de sprookjes en verhalen op muzikale wijze uitbeelden.

Balletles voor oudere kids
Ook voor de oudere kinderen zijn er natuurlijk balletlessen. Hiervoor zijn verschillende leeftijdsgroepjes gemaakt en ga je op een steeds hoger niveau leren dansen!

Meer info over de verschillende keuzes? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip: Kidsproof heeft alle kindvriendelijke restaurantjes voor je op een rij gezet. 

Muzisch Centrum

Harmen Visserplein 2
8302 BW Emmeloord
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Almere Floats 2024

Almere Floats 2024

Waterliefhebbers opgelet! Alles wat drijft in Almere is welkom op het Weerwater in het weekend van 20 & 21 juli! Kom naar het stadsstrand en doe mee aan de leukste clinics en wateractiviteiten, zoals kanoën, zeilen en suppen. Ga lekker het water op.

Beleef een spetterend feestje!