Ouder en kind schilderlesTerug naar het overzicht

Doe als ouder en kind samen mee met de speciale kunstworkshops in Almere Haven!

Goed nieuws voor iedereen die een leuke en creatieve activiteit zoekt om samen met je kind(eren) te doen!

Ouder- en kindschilderlessen is gestart met speciale kunstworkshops voor ouder en kind bij De Blauwe Reiger in Almere Haven, op zaterdagochtend van 11.00 tot 12.30 uur. Tijdens deze workshops komen verschillende taken van kunst aan bod: potloodtekenen, oliepastelkrijt, schilderen met acryl en waterverf, graffiti en nog veel meer! Ook leer je over voeding en beweging op een leuke manier. Bij kunst gaat het vooral om het effect: het moet je raken of aan het denken zetten, het hoeft dus niet perse mooi te zijn. Je moet het ervaren!

Het concept is om samen met een ouder te workshop te volgen, maar een kind kan ook alleen komen. De cursus heeft mede als doel het om het gezamenlijk creatief bezig zijn van ouders met hun kind(eren) te stimuleren en/of te versterken. Samen kun je een hoop plezier beleven en tegelijkertijd bouwen aan het vertrouwen.

Opzet van de cursus
Er wordt gestart met een eerste blok van zes weken tekenen en schilderen. De lessen zijn zo ontworpen dat iedereen er plezier aan zal beleven, ook als je nog weinig kunstervaring hebt. Na zes weken volgt een nieuw blok met andere soorten kunstwerken. 
Na zess weken hebben jullie (ouder en kind) 5 originele kunstwerken helemaal zelf gemaakt, van ellipsen tot mooie zeegezichten, waar jullie veel plezier van gaan beleven.

Het pakket bestaat uit een strippenkaart voor 6 weken, één keer per week op de zaterdagochtend. De kosten bedragen €17,50 per les per paar (1 ouder en 1 kind), dus in totaal € 105,00 voor 6 weken. Het is mogelijk om tussendoor in te stromen. Wanneer een kind alleen komt, zijn de kosten €10,- per les. Het merendeel van het materiaal zal worden verstrekt door de organisatie.

Wanneer je via Jeugdfonds Sport & Cultuur binnenkomt, is de eerste les een proefles.

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton!

TIP: Bekijk hier 15 toffe kinderfeestjes in en om Almere!

Ouder-en kind schilderlessen

De Steiger 77
1351 AE Almere Haven
Openingstijden Zaterdagochtend van 11.00 tot 12.30 uur Prijs De kosten bedragen €17,50 per les per paar (1 ouder en 1 kind), dus in totaal € 105,00 voor 6 weken. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Showavond Horses on Stage

Showavond Horses on Stage

Op 24 mei organiseert het Almeersch Hippisch Centrum samen met Media Horses International een spectaculaire paardenshow voor alle leeftijden. Je kunt zelfs op de foto met de beroemde filmpaarden Silverstar en Whitestar!

Haal snel je tickets