icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

ScholierensportTerug naar het overzicht

Ontdek de sport die bij je past en die je leuk vind met scholierensport van Sportbedrijf Lelystad!
Elk jaar organiseert Sportbedrijf Lelystad Scholierensport aan het begin van het schooljaar, een sportkennismakingsprogramma voor peuters, kleuters, leerlingen van het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs in Lelystad. Het aanbod aan activiteiten is ook dit jaar groot en divers: van yoga tot golf en van gitaarles tot zelfverdediging. 

Dan krijgen alle leerlingen de Scholierensportfolder uitgereikt van de vakleerkrachten van Stichting SchOOL of van de school zelf. Marco van de Water, hoofd Exploitatie van Sportbedrijf Lelystad: “Met het project Scholierensport brengen we Lelystadse kinderen en jongeren in beweging. We maken de drempel om een keer kennis te maken met een activiteit zeer laag. En doordat ze verschillende activiteiten kunnen uitproberen, ontdekken ze welke sport of activiteit bij hen past. Daarna is het nog maar een kleine stap naar een lidmaatschap bij een vereniging of (sport)aanbieder.”

Op de website via de roze websitebutton is het hele aanbod te bekijken en kunnen leerlingen zich inschrijven voor een onbeperkt aantal activiteiten.


Check ook eens onze opvoedingspagina!

Sportbedrijf Lelystad


Lelystad
Openingstijden zie website via de roze webistebutton Prijs zie website via de roze websitebutton Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Uitgelicht

Nieuw! Jacks Magic Forest!

Nieuw! Jacks Magic Forest!

Trek je neon-outfit aan en glow er op los tijdens een potje glow in the dark golf bij Jumping Jack!

Combineer dit met een uurtje jumpen en je hebt weer een toffe dag uit met het gezin.

Reserveer nu een plekje!