Taekwondo TigersTerug naar het overzicht

Leer als een echte tiger je zelf te verdedigen bij Taekwondo Tigers bij Sportcentrum de Bever in Dronten!
Wat is TKD Tigers:
TKD Tigers is een revolutie in fitness en levensvaardigheden voor kinderen in de belangrijke leeftijd van 3 t/m 6 jaar. Het programma is ontwikkeld door professionals op het gebied van martial arts, onderwijs, kinder psychologie, kinder fitness, kinder gezondheid en voeding en wordt gegeven door instructeurs die vele jaren ervaring hebben met het geven van martial arts lessen. Dit programma gaat verder dan alleen bewegen of het aanleren van diverse technieken. Kinderen worden ook getraind in sociale vaardigheden en actuele thema's die wellicht ooit hun leven kunnen redden!
Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn:
• Omgaan met vreemdelingen
• Goede geheimen/slechte geheimen
• Omgaan met pesten
• Wat te doen in gevaarlijke situaties als brand, water en in het verkeer
• Teambuilding en samenwerken
• Gezondheid, voeding en bewegen

Omdat het programma is ontwikkeld vanuit de oosterse Taekwondo filosofie zijn grondbeginselen als beleefdheid, eerlijkheid, integriteit, zelfbeheersing, discipline, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen erg belangrijk. Met behulp van het Tigers cursusboek, waarin ook vele leuke plaatjes, verhaaltjes en spelletjes staan, trainen kinderen thuis samen met de ouders wat ze in de lessen geleerd hebben.

Doelgroep:
Kinderen van 3 tot 6 jaar
De ouder/voogd of begeleider blijft bij de les aanwezig en kan tevens assisteren bij oefeningen met de kinderen. (bijvoorbeeld als vreemdeling of bij het vasthouden van een stootkussen)

Klik op de websitebutton voor meer info!

Op zoek naar stoere kinderfeestjes? Wij hebben ze voor je verzameld op de themapagina Kinderfeestjes!

Sportcentrum De Bever

Educalaan 45-47
8251GC Dronten
Openingstijden Elke maandag van 17:00 tot 17:45 Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk