Schaatsen bij STLTerug naar het overzicht

Schaatsen kan bij schaatsvereniging STL!
Bij STL trainen verschillende groepen. Van beginner tot wedstrijdrijder, iedereen kan bij STL terecht. Gediplomeerder trainers leren de schaatsers de fijne kneepjes van het schaatsen.

Schaatstrainingsgroep Lelystad biedt zowel in de winter als in de zomer trainingen aan. In de winter zijn er schaatstrainingen en worden de wedstrijden gereden. In de zomer bereid je je voor op het schaatsseizoen door middel van droogtraining en skeelertraining.

Sinds de sluiting van Leisure World in Dronten in oktober 2020 trainen ze in de winter op het ijs van de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. In de zomer trainen ze afhankelijk van de mogelijkheden in de gymzaal en/of op het strand om het uithoudingsvermogen en de schaatstechniek te onderhouden en te verbeteren.

STL wil haar leden naast de trainingen ook, zomer en winter, andere leuke activiteiten aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan een skeelertocht, een uitje naar Thialf, skeelerwedstrijden en de bowlingavond. Kijk voor alle informatie over lessen en meer op de website. Wil je direct contact opnemen met STL? Klik dan op Direct Mailen.

Meer leuke sportlessen voor kinderen vind je terug in ons overzicht!

STL


Openingstijden Schaatsles op dinsdagavond en vrijdagochtend en -avond Prijs Contributie + 1 dag p.w. les €180 (incl. trainingskaart voor Leisure World, excl. administratiekosten). Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk