• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Telekids Musical lesTerug naar het overzicht

Zingen, dansen en acteren voor iedereen! Kom naar de Telekids Musicalschool in Almere
Zingt en danst jouw kind de hele dag? Kom dan musical les volgen bij dé musicalschool van Nederland. Samen met de leukste docenten aan de slag met zingen, dansen en acteren.

Dit alles kan bij Telekids Musicalschool in Almere. Hoe heerlijk is dat voor jouw kind?

Plezier staat voorop!
Bij Telekids Musicalschool krijgen de leerlingen les van professioneel opgeleide docenten, maar plezier in de les staat uiteraard voorop. Leerlingen werken daarnaast aan persoonlijke ontwikkelingsdoelen als zelfvertrouwen, durf, samenwerken en presenteren. Er zijn lessen op verschillende niveaus, dus iedereen kan aansluiten.

In de lessen oefent je kind voor twee échte voorstellingsmomenten; de showcase aan het einde van januari voor familie op de eigen leslocatie en de Zomervoorstelling in juni in het grote theater voor het grote publiek.

Proefles volgen? Dat kan!
Is jouw kind reuze enthousiast? Zorg dan dat je hem of haar aanmeldt voor een proefles in juni of juli. Nog leuker: Vindt jouw kind het helemaal het einde om in de spotlight op het podium te staan? Schrijf je kind dan al in voor het nieuwe seizoen na de zomervakantie. Telekids Musicalschool zit altijd bij jou in de buurt.

Nieuwsgierig? Klik via de websitebutton voor meer info over Telekidsmusicalschool of meld je alvast aan voor een vrijblijvende proefles* 

Nieuwsgierig? Klik via de roze websitebutton voor meer info over Telekidsmusicalschool of meld je alvast aan voor een vrijblijvende proefles*.

*Let op, een proefles is niet gratis.

Telekids Musicalschool Almere


Almere
Openingstijden Bekijk de website voor de actuele tijden en groepen, passend bij de leeftijd van je kind Prijs Zie de website voor de actuele prijsgegevens Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomerse uitjes en avonturen

Zomerse uitjes en avonturen

Wiehoeee, zomervakantie! Natuurlijk hebben we een blog voor je klaargezet met de leukste uitjes voor deze vrije dagen. Boordevol gezellige, leuke en zomerse uitstapjes voor jou en je kind. Ontdek de beste vakantie-uitjes in Flevoland.

Geen tijd te verliezen!