United Dance AlmereTerug naar het overzicht

Voor o.a. Toddlerdance, Kids(song &) dance, ballet, urban dance en tapdance kun je naar United Dance!
Wil jouw zoon/dochter de danser in zichzelf naar boven halen? Bij United Dance Almere kun je kiezen uit meer dan 80 lessen per week in diverse dansstijlen. Van HipHop tot klassiek en van Femme tot dansles voor de allerkleinsten! Er is voldoende keus. 

Dansles voor iedereen 

Bij United Dance Almere in Almere Poort krijg je persoonlijke aandacht van professionele docenten tijdens je vaste danslessen om zo het beste uit jezelf te halen. En of je nu van dansen je beroep wilt maken (veel leerlingen zijn je al voorgegaan en zijn aangenomen op professionele dansopleidingen) of gewoon 1 les in de week wilt volgen: Iedereen is welkom!

Dansen op het podium

Alle leerlingen schitteren twee maal per jaar in een voorstelling. Aan het einde van het schooljaar zelfs op het grote podium in een fantastische show. Zit je in een Talent Class of in een Stage Performance Team, dan heb je vaak optredens en wedstrijden.

Dansactiviteiten

Het blijft niet alleen bij dansen, er zijn veel extra activiteiten waar iedereen aan kan deelnemen en het dansjaar wordt afgesloten met een knaller; het United Dance Camp.

Dus, kom in actie, check het lesrooster op de website, bekijk de social media (facebook & instagram) en ga langs voor een gratis proefles!
Klik op de roze button voor meer informatie en lestijden van United Dance.

Meer clubjes in Almere vinden? Kijk snel verder!

United Dance Almere

Europalaan 925-927
Almere
Openingstijden Zie website aanbieder voor het lesrooster Prijs Zie website aanbieder via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk