Warrios Skillz AlmereTerug naar het overzicht

Een combinatie van judo, karate, jiu jitsu, tae kwondo & goed voor de ontwikkeling van je kind!
Warrior Skillz® Almere en Lelystad.

Het Warrior Skillz® programma is een persoonlijk ontwikkeling- en weerbaarheidprogramma. Het is een unieke combinatie van diverse zelfverdedigingssystemen, coaching programma’s, en pedagogische / karakterontwikkeling methodieken.

Kinderen vanaf 3 jaar zijn welkom.
Het doel is om kinderen ‘in hun kracht te laten staan’ en hierdoor succes verkrijgen die ze in hun dagelijks leven kunnen toepassen. De trainingen is een ontmoetingsplaats waar positieve gelijkgestemde kinderen (en ouders) bij elkaar komen om elkaar naar een hoger niveau te brengen.

In het Warrior Skillz® programma leer je onder andere:
Zelfverdediging (het allerbeste uit het Judo, Karate, Tae kwon-do, Braziliaans Jiu Jitsu, Kung Fu en andere )
Zelfbeheersing (agressieregulatie, omgaan met boosheid)
Flexibiliteit (het leren vallen etc.)
Levenslessen (zoals onder andere: doelen stellen, respect, (zelf-)discipline, houding, vertrouwen, focus, teamwork, goede manieren, doorzettingsvermogen)
Zelfreflectie
Motorische bewegingsoefeningen (coördinatie)
Zelfvertrouwen
Ontwikkeling van positieve sociale vaardigheden
Assertief (o.a. herkennen van grenzen en grenzen aangeven)
Eigen bewustzijn en zelfontplooiing   
Heel veel plezier!

Bij Warrior Skillz willen ze het beste uit ieder kind halen en doen dit met een zeer professioneel team van coaches / instructeurs wereldwijd met zeer veel plezier!

Let op: Tijdens de trainingen zul je hard moeten werken om iets voor elkaar te krijgen (‘de Warrior spirit’) en er wordt een positieve houding verwacht.

Instructeurs
De Instructeurs die uw kinderen begeleiden in hun reis door het Warrior Skillz® programma zijn allemaal opgeleid door Kungfuacademy.nl. Ze zijn ook allemaal gecertificeerd met het Eerste Hulp voor Kinderen certificaat. En daarnaast hebben we diverse trainers die opgeleid zijn in het Rots en Water programma.

Een proefles is gratis, daarna betaal je per maand contributie. Klik hieronder door naar hun website voor meer informatie en om je aan te melden voor een proefles!

Meer actieve uitjes vind je hier!

Warrior Skillz

Slufterplantsoen 10
1325 CL Almere
Prijs Proefles gratis. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs