• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

WeLoveKickboxingTerug naar het overzicht

Nieuw in Almere Poort: Kickboksen voor kinderen van 8 t/m 15 jaar!
Duoli en JeJe en zijn sinds oktober 2022 de eigenaar van WeLoveKickboxing (WLK)! Door middel van wekelijkse lessen willen zij de juiste techniek bijbrengen aan alle kickboksliefhebbers van Almere.

Ook kinderen zijn welkom bij een training. Kickboksen zorgt ervoor dat ze actief bezig zijn wat bijdraagt aan een gezonde groei en ontwikkeling van een kind. Het leert hen ook discipline en zelfbeheersing. De kinderen leren respect hebben voor hun trainers en medestudenten, luisteren naar instructies en zich houden aan regels en etiquette.

Kickboksen kan het zelfvertrouwen van kinderen vergroten, dit kan bijdragen aan een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen in verschillende aspecten van hun leven. Met kickboksen kunnen kinderen nieuwe vrienden maken en werken aan hun sociale vaardigheden.

In de maand september kunnen kids de lessen gratis uitproberen. Meer info of inschrijven? Check de roze websitebutton!

WeLoveKickboxing

Pierre de Coubertinplein 6
1362 LA Almere
Openingstijden Zie website voor het lesrooster Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Almere Floats 2024

Almere Floats 2024

Waterliefhebbers opgelet! Alles wat drijft in Almere is welkom op het Weerwater in het weekend van 20 & 21 juli! Kom naar het stadsstrand en doe mee aan de leukste clinics en wateractiviteiten, zoals kanoën, zeilen en suppen. Ga lekker het water op.

Beleef een spetterend feestje!