Rataplan Almere StadTerug naar het overzicht

Op koopjes jagen kan nu ook in Almere Stad op de Markerkant bij Kringloopwinkel Rataplan!
Stichting Rataplan heeft 22 kringloopwinkels. Vanaf 15 december 2017 is dit de tweede winkel in Almere nadat in januari 2017 de deuren van RataPlan Almere-Haven open gingen.

De winkel is gevestigd op het industrieterrein Markerkant 10. De winkel biedt een compleet assortiment van kleingoed, kleding, boeken, speelgoed en meubels. Daarnaast is er een koffiecorner te vinden om tijdens het winkelen een koffiepauze te kunnen nemen. De winkel biedt ruimte voor presentatie van verschillende artikelen zodat het publiek kan zien wat er mogelijk is met kringloopspullen. RataPlan maakt werk van sociaal ondernemen en biedt in Almere-Stad meer dan 30 arbeidsplaatsen voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken op de arbeidsmarkt.

Leuk en betaalbaar!


Voor meer informatie klik je op de roze websitebutton!

Op onze site staan ook super leuke tips voor kinderfeestjes. Neem eens een kijkje op onze speciale kinderfeestjespagina!
Rataplan

Marconistraat 16
1704 RG Heerhugowaard
Openingstijden maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur
zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
zondag gesloten
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Opening Mediamuseum

Opening Mediamuseum

11 februari 2023 is het zover; het meest interactieve Mediamuseum ter wereld gaat open! Ontdek de invloed van media in een unieke ervaring. Reserveer snel je tickets, want dit moet je zien!

Kijk hier