Meneertje WiebeltandTerug naar het overzicht

Kinderboekentip: Lees het verhaal van Meneertje Wiebeltand en gebruik je eigen verbeelding!

Wij zijn fan van kinderboeken die je heerlijk kunt voorlezen, of die de kinderen zelf kunnen leren lezen en voorlezen aan elkaar! Daarom waren wij extra blij toen wij weer een mooi, nieuw boek ontdekten.

Meneertje Wiebeltand
Ontmoet Meneertje Wiebeltand: een vrolijke, zeshonderjarige kluizenaar met een bende muizenvrienden. Hij voelt zich alleen op zijn berg, maar wanneer hij een magische wiebeltand ontdekt, gaat hij op avontuur.
Het is een vrolijk en lief verhaal over de kracht van elkaar helpen en over vriendschap. Het prentenboek bevat dieren, kinderen, kabouters en magie en nodigt kinderen uit zelf ook mee te denken en hun verbeelding te gebruiken. Wat zouden zij zelf toveren met een magische wiebeltand?

Het boek heeft een hardcover, glanzende illustraties en 36 pagina’s vol pret om voor te lezen of zelf te lezen. Meneertje Wiebeltand is geschikt voor kinderen van ongeveer 4-9 jaar (met een eindeloze, sprankelende fantasie) en verkrijgbaar in het Nederlands en het Engels. Het is geschreven door Susanne Verdonk, geïllustreerd door Cristian Bernardini (maakt zijn kunst in Argentinië), en wordt uitgegeven door My Magic Books. Het boek kost €15,90 inclusief verzending.

Bestel het boek 'Meneertje Wiebeltand' via de roze websitebutton!

TIP: Bekijk hier nog meer van onze favoriete kinderboeken!

Heb jij je al ingeschreven voor de Kidsproof Flevoland nieuwsbrief? Zo blijf je op de hoogte van allerlei toffe kinderactiviteiten en gezinsuitjes bij jou in de buurt. 

My Magic Books


Prijs €15,90 inclusief verzending Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Opening Mediamuseum

Opening Mediamuseum

11 februari 2023 is het zover; het meest interactieve Mediamuseum ter wereld gaat open! Ontdek de invloed van media in een unieke ervaring. Reserveer snel je tickets, want dit moet je zien!

Kijk hier