Doterra Kids CollectieTerug naar het overzicht

Maak kennis met de essentiële oliën van doTERRA en dan met name de kids-collection.
Heb jij al kennis gemaakt met essentiële oliën van doTERRA? Het bied veilige ondersteuning aan zowel je fysiek als mentale gezondheid. Het is een uitstekende aanvulling op een gezonde levensstijl en vergroot de zelfzorg in meer dan 80% van de lichamelijke en mentale ongemakken waar jij en je gezin dagelijks mee te maken hebben.

Voor kinderen is er een speciale kids-collection! 

Of je nu ervaring hebt met essentiële oliën of nog helemaal niet, de doTERRA Kids Collection is een complete kant-en-klare set oliën waarmee iedereen in staat is de gezondheid en het welzijn van elk kind optimaal te ondersteunen.

De samenstellingen bevatten unieke olie combinaties speciaal ontwikkelt ter ondersteuning van mentale, fysieke en emotionele ontwikkelingen bij kinderen. Uiteraard volkomen veilig en zacht voor de gevoelige huid.

Heeft jouw kind wel eens last van twijfel, zorgen, onbalans, boosheid, spanning, huidirritatie, slecht slapen, hyperactiviteit, overprikkeld of angst gevoelens? Dan zijn deze olien de moeite waard voor jouw kids!

Meer informatie over deze kids collectie van doTERRA? Klik op de roze websitebutton om naar Natuurlijk voor het Gezin te gaan.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof eropuit pagina voor toffe uitjes het hele jaar door!

Natuurlijk voor het gezin

Edvard Munchweg 33
1328 MB Almere
Openingstijden online bestellen Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs