• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Buitengewoon LekkerTerug naar het overzicht

Heerlijk biologisch eten in het buitencentrum Almeerderhout met uitzicht op het Zuiderzee Speelbos.
Restaurant Buitengewoon lekker Almeerderhout wordt verzorgd door HSL Almere en is gevestigd in het Buitencentrum Almeerderhout. Een ideaal vertrekpunt voor een dag natuurbeleving. Na een lange wandeling of fietstocht is het heerlijk genieten bij de open haard of op het grote terras. (met uitzicht op het Zuiderzee Speelbos en het klimpark).

Bij Buitengewoon lekker wordt zoveel mogelijk met biologische producten gewerkt.
 
Voor familiebijeenkomsten, kinderfeestjes, bedrijfsrecepties, evenementen of vergaderingen bent  van harte welkom. Misschien een leuk idee om een bijeenkomst te combineren met een van de vele excursies/activiteiten.
 
Bij buitengewoon lekker kun je terecht voor een heerlijk kopje koffie, gebakje,  lunches, koffietafel, High tea, kinder high tea, baby shower, kinderfeestje, borrel, luxe buffetten, diner, barbecue en diverse soorten vergader- en groepsarrangementen.
 
Buitengewoon lekker is gevestigd in het bezoekerscentrum Almeerderhout dat onderdeel uitmaakt van Staatsbosbeheer. Het centrum is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een invalidentoilet aanwezig.
Parkeergelegenheid voor de deur.

Klik op de direct mailen knop voor meer informatie of om meteen een tafel te reserveren!

Weten wat er nog meer te doen is in de omgeving? Kijk regelmatig op onze website voor alle tips voor leuke activiteiten.

Buitengewoon Lekker

Kemphaanlaan 4
1358 AG Almere
Openingstijden Zie website voor openingstijden van het restaurant. Prijs Kijk op de website voor informatie! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Springkussenfestival XL

Springkussenfestival XL

Kom naar het grootste GRATIS springkussenfestival, met meer dan 40 attracties! Verspreid door het hele centrum van Almere Buiten zijn springkussens te vinden. Jump jij mee? Iedereen is welkom van 12.00-17.00 uur!

Lekker jumpen!