icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Le PassageTerug naar het overzicht

Dit restaurant gelegen in het stadshart van Lelystad is een mooie plek voor een lekkere maaltijd!
Lunchroom petit restaurant Le Passage is de plek voor sfeer, rust en culinair genot. Geniet van huisgemaakte gebaksoorten en een lunch of diner a la carte. Nog geen tijd gehad om te ontbijten? Ook dit is mogelijk bij Le Passage.

Voor de lunch is er keuze een pistolet met beleg, een sandwich of bijvoorbeeld een warm gerecht als panini of hamburger. Voor de kinderen is er Broodje Bob (stokbroodje met gekookt ei).

Het diner a la carte bestaat uit de klassiekers als schnitzel, varkenshaas en mixed grill. Uiteraard is een voorgerecht of dessert mogelijk. Op het kindermenu vind je gerechtjes als broodje hotdog en kinderpannenkoek. Het complete menu is te downloaden via de website, daar kom je meteen via de websitebutton!

Kijk vooral ook in onze Uitagenda voor een overzicht van leuke activiteiten de komende weken!

Le Passage

Agorahof 27-29
8224 JG Lelystad
Openingstijden Maandag van 11:00 - 17:30 uur.
Dinsdag tot en met vrijdag: 09:30 - 18:00 uur.
Donderdag: 09:30 - 21:00 uur.
Zaterdag: 08:30 - 17:00 uur.
Zondag: Gesloten.
Prijs Kindermenu vanaf €3,50. Lunchgerechten vanaf €6,50. Diner vanaf €13,50. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is nog genoeg leuks te doen!

Er is nog genoeg leuks te doen!

Ondanks dat de maatregelen nog steeds zijn aangescherpt kunnen we nog genoeg doen en verzamelen we nog steeds de leukste uitjes voor je voor buiten en voor thuis! Check dus goed onze uitagenda en onze eropuit-pagina!

Volop genieten van toffe activiteiten!