Restaurant Pier 16Terug naar het overzicht

Heerlijk eten bij restaurant Pier16 en tegelijkertijd genieten van een dagje strand in Nagele.
Heerlijk lunchen of dineren op een bijzondere plek? Dan is Pier 16 een echte aanrader. Het allermooiste uitzicht over het Ketelmeer vind je bij Pier 16, het hele jaar door! Ze zerveren rustieke gerechten die gemaakt zijn van producten uit de directe omgeving. Eerlijk en vers. Daarnaast willen zij graag iedere gast een goed kopje koffie, lunch, borrel en een betaalbaar diner serveren en natuurlijk een ontzettend gezellige avond bezorgen.

Na een dagje op het Schokkerstrand doorgebracht te hebben is het ook heerlijk vertoeven bij Pier 16. Een zomerse barbecue op het strand, een muziekoptreden of een ander leuke activiteit. Bekijk hiernaast de agenda en ontdek wanneer je zéker even langs moet komen

Pier16 is hét restaurant van Emmeloord, Nagele, Kampen, Lelystad en omgeving. Eten of lunchen aan het water? Dat kan bij Pier16!

Een zomerse barbecue op het strand, een muziekoptreden of een ander leuke activiteit? Ontdek wanneer je zéker even langs moet komen door op de roze websitebutton te klikken.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof zorg- en opvoedingspagina!

Restaurant Schokkerhaven

Schokkerhaven 1
8308 PX Nagele
Openingstijden woensdag t/m zondag 11:00 tot 21:00 uur Prijs - Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Urban Sports Games

Urban Sports Games

Tijdens de Urban Sports Games op 1 en 2 juni zijn de Esplanade, het Forum en het Stadhuisplein the-place-to-be voor iedereen die van urban sporten houdt! Er zijn wedstrijden, demo's, clinics en workshops. Deelname is ook nog eens gratis, zo tof!

Dit is er te doen