Strandpaviljoen BremerbaaiTerug naar het overzicht

Genieten aan het strand van water en lekker eten bij Bremerbaai in Biddinghuizen!
De Bremerbaai is een gloednieuw strand aan het Veluwemeer. In maart 2015 is begonnen met de aanleg van dit 300 meter lange strand. Uniek aan dit strand is dat er ook daadwerkelijk gezwommen kan worden! Waar het water aan de overige stranden aan het Veluwemeer slechts tot aan de kniëen komt, is hier een zwemgedeelte van 1,80 meter diep gecreëerd. Verder is er een groot speeleiland gemaakt, zijn er diverse weideheuvels en mooie kronkelende paden en het klapstuk van het strand is de 160 meter lange pier, die recht het Veluwemeer in loopt. Aan deze pier kunnen boten aanmeren, is een uitkijktoren gebouwd en bevindt zich de opstapplaats van de fietspond naar de Veluwe.

Bij het Strandpaviljoen kun je op het (gedeeltelijk overdekt) terras genieten van een uitgebreide kaart, met ook een zeer uitgebreid aanbod voor kinderen. Leuk detail: ze hebben ook een snackcorner waar je frites en snacks kunt halen, om vervolgens lekker op het strand op te eten.

Voor meer informatie ga je naar de website via de roze websitebutton.

Kijk ook eens in de uitagenda waar je super leuke uittips kan vinden!

Strandpaviljoen Bremerbaai

Bremerbaaiweg 6
8256 NA Biddinghuizen
Openingstijden 7 dagen in de week geopend vanaf 11 uur Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!