Lunchen bij Tante TruusTerug naar het overzicht

Een bijzonder plekje: omdat er bijzondere mensen werken en omdat ze er bijzonder kindvriendelijk zijn!

Tante Truus is een lunchroom in Almere met een bijzonder karakter. Bijzonder omdat er mensen met een verstandelijke beperking werken. Je kunt er eten en drinken en winkelen, maar je kunt er ook naar toe gaan om te genieten van de kunst of om lekker even bij te babbelen. Vergeet niet de lekkere appeltaart te proeven!

In de lunchroom van tante Truus kun je terecht voor warme en koude dranken, gebak, kleine gerechten, maar ook complete lunches, high tea en heerlijke salades. Voor kinderen is er een koud (lekker brood, ham, kaas, hagelslag, jam en een flesje Chocomel of Fristi) of een warm kindermenu (pizza, poffertjes en een flesje Chocomel of Fristi) voor maar € 5,00. Verder zijn er kleurspullen en is er een speelhoek voor grotere kindjes. En, handig voor de ouders, er is gratis Wifi.

Het streven is alle gerechten origineel te presenteren vanuit een originele receptuur: van een heerlijke lunch met ambachtelijk brood en verse sappen tot een verfijnde pastaschotel met salade met een fantastisch glas wijn van eigen merk.

Op mooie dagen kun je bovendien heerlijk buiten zitten op het zonnige terras!

Nb: elke woensdagochtend (behalve in de schoolvakanties) van 10.00 tot 11.30 uur is er inloop Babycafé voor moeders ( en vaders) met kinderen van 0-4 jaar bij Tante Truus.

Klik voor meer informatie over Tante Truus op de roze button!

Voor of na je bezoek aan Tante Truus iets leuks doen in het centrum? Kijk bij onze eropuit tips!

 

 

Tante Truus

Marktmeesterstraat 141-143
1315 GD Almere
Openingstijden Maandag van 11.00 - 17.00 uur
Dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 - 17.00 uur
Prijs Kindermenu vanaf € 5,00. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantietips.

Herfstvakantietips.

Jippie een hele week vrij. Een hele week vrij om bij te tanken van school en alleen maar leuke dingen doen. Samen op pad met het gezin is natuurlijk heerlijk en zo maak je ook nog eens mooie herinneringen. In onze nieuwsbrief vind je heel veel herfstvakantietips!

Tips in onze herfstnieuwsbrief