Barista Cafe AlmereTerug naar het overzicht

Een kopje koffie doen? Dan zeker bij het café waar ze koffie zetten tot hun beroep hebben gemaakt!
Een barista is de chefkok van de ‘koffiekeuken’. Een vakman of-vrouw die de lekkerste smaken uit de espressobonen weet te halen. Hij of zij is één met de espressomachine en kan de ‘latte art’-technieken dromen. Een barista is een kunstenaar.

Met de beste apparatuur, ingrediënten en de ‘personal touch’ van de barista ontstaan de mooiste motieven van melkschuim in de crèmelaag van jouw espresso. Bij Barista Café hebben zij van koffie hun specialiteit gemaakt. De ‘melkkunst’ laat zien dat ze het vak ook echt verstaan.

Op de menukaart staan genoeg soorten koffie om even in het café tot rust te komen. Iets zoets erbij? Kies uit de lekkerste taartjes, cookies en shortbreads. Liever thee? Ook dat is mogelijk. Lunchen of na het shoppen een harig hapje nuttigen kan ook!
En héél leuk! Voor de kinderen is er een speciale Kids High Tea!

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof kinderwinkelpagina! Kun je eerst even lekker shoppen en daarna bijkomen met een heerlijke koffie !

Barista Cafe Almere

Stationsplein 1-3
1315 KS Almere
Openingstijden Maandag t/m zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag 10:00 – 18:00
Prijs Zie de menukaart op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Urban Sports Games

Urban Sports Games

Tijdens de Urban Sports Games op 1 en 2 juni zijn de Esplanade, het Forum en het Stadhuisplein the-place-to-be voor iedereen die van urban sporten houdt! Er zijn wedstrijden, demo's, clinics en workshops. Deelname is ook nog eens gratis, zo tof!

Dit is er te doen