Brasserie de VoorstTerug naar het overzicht

Heerlijk pannenkoeken eten bij de Brasserie de Voorst en daarna vermaken de kinderen zich in de speeltuin
Brasserie de Voorst zit in één van de partyzalen van partycentrum "De Voorst". De ruimte is gezellig ingericht en er kunnen zo'n 40 personen zitten. Je kunt kiezen uit minimaal 35 soorten pannenkoeken. Alle pannenkoeken worden vers gebakken.
 
Proef eens de speciale pannenkoeken & wereldpannenkoeken of de pannenkoek v.d maand. De Strooppot serveert ook glutenvrije en lactosevrije pannenkoeken. Lust je géén pannenkoeken ? Op de kaart staan diverse royale vlees & vis plate gerechten.

In de Strooppot is standaard een speelhoek met o.a. krijtborden , klein speelgoed , DVD en kleurplaten met kleurpotloden. Tijdens de wintermaanden staan er op bepaalde dagen ook Oud Hollandse spelen opgesteld.
 
Als gast van "De Strooppot " krijg je korting op de entree van het speel & doepark & midgetgolf. Je betaalt € 1,50 per p.p. i.p.v. € 3,00 p.p. ( Bij aankomst dit graag melden bij de entree van het park)

Klik op de websitebutton voor nog meer informatie! Meteen een bericht sturen kan natuurlijk ook!
 
Meer gezellige restaurantjes met kinderen vind je natuurlijk in ons overzicht! 
 

De Voorst / Pannenkoekhuis de Strooppot

Leemringweg 29
8317 RD Kraggenburg
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Urban Sports Games

Urban Sports Games

Tijdens de Urban Sports Games op 1 en 2 juni zijn de Esplanade, het Forum en het Stadhuisplein the-place-to-be voor iedereen die van urban sporten houdt! Er zijn wedstrijden, demo's, clinics en workshops. Deelname is ook nog eens gratis, zo tof!

Dit is er te doen