Theehuis DorpsboerderijTerug naar het overzicht

Theehuis en kinderboerderij bij de Dorpsboerderij Dronten van Triade!
Superleuk, het theehuis van de dorpsboerderij Dronten. Koffie met een lekker stukje taart!
Bij de dorpsboerderij Dronten vind je een unieke combinatie van een Theehuis en Kinderboerderij; een heerlijk uitje voor gezinnen.
Lekker een wandeling maken door het Wisentbos of langs de dieren op de kinderboerderij en dan iets lekkers eten of drinken bij het Theehuis. De taart is aan te raden!

Ook is er een taartenservice. De medewerkers bakken de heerlijkste taarten! Meer informatie? Gebruik de berichtenknop of ga meteen naar de website van de dorpsboerderij voor meer informatie!

Dorpsboerderij Dronten is een werk- en leerplek voor mensen met een verstandelijk, sociale of psychiatrische beperking die ondersteuning krijgen van Triade. Hier kan men leren om bijvoorbeeld dieren te verzorgen, met elkaar om te gaan en haardhout te kloven, wat ook aan huis bezorgt kan worden. Het werk sluit aan bij de mogelijkheden van de medewerkers, maar er is ook ruimte voor hun beperking.

Meer informatie over De Dorpsboerderij, de mogelijkheden voor taart en haardhout, vind je op de website, via de websiteknop ga je er meteen heen!

Tip: Zoek je meer leuke uitjes in Flevoland? Vind ze hier!

Foto: Dorpsboerderij Dronten, Triade

Dorpsboederij Dronten

Wisentweg 5a
8251 PB Dronten
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Urban Sports Games

Urban Sports Games

Tijdens de Urban Sports Games op 1 en 2 juni zijn de Esplanade, het Forum en het Stadhuisplein the-place-to-be voor iedereen die van urban sporten houdt! Er zijn wedstrijden, demo's, clinics en workshops. Deelname is ook nog eens gratis, zo tof!

Dit is er te doen