• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Snackbistro Almere StadTerug naar het overzicht

Snackbistro is een fijne plek waar je kunt kiezen tussen cafetariasnacks of gezonde salades.
Snackbistro: Een bijzonder concept dat het midden houdt tussen een luxe cafetaria een bistro en een lunchroom.

Op dezelfde plek als waar haar vader 25 geleden met zijn Kwalitaria begon, begint Jessica Pan nu het avontuur aan met haar Snackbistro.
Na haar studie marketing besloot zij de zaak van haar ouders over te nemen. Ze vond het wel tijd voor een upgrade en besloot haar marketingkennis in te zetten en bedacht de Snackbistroformule.
In Snackbistro kunnen klanten kiezen uit klassieke cafetariasnacks maar ook gezondere opties als salades, belegde broodjes en andere maaltijden.

Almere speelt een belangrijke rol in de keuze voor de formule. “Ik heb Almere zien groeien tot een moderne, frisse stad die met zijn tijd meegaat. Dat wil ik ook uitstralen met Snackbistro”, aldus Jessica. Dat ze met haar tijd meegaat is te zien in de aankleding in details in de zaak. Op de placemats worden gasten bijvoorbeeld aangemoedigd hun bezoek te delen op social media met de hashtag #snackbistro. De unieke bubblewafel die op het menu staat is al hard op weg trending topic te worden.

Voor meer informatiie ga je naar de website via de roze websitebutton.

Loop je ergens tegenaan in de opvoeding van je kind(eren)? Neem eens een kijkje op onze pagina die geheel in het teken staat van opvoeding!

Snackbistro Almere Stad

Stadhuisplein 27
1315HS Almere
Openingstijden Ma- 11:00- 20:00
Di- 09:30- 21:00
Wo- 09:30- 21:00
Do- 09:30- 21:30
Vr- 09:30- 21:00
Za- 09:30- 21:00
Zo- 11:00- 20:00
Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomerse uitjes en avonturen

Zomerse uitjes en avonturen

Wiehoeee, zomervakantie! Natuurlijk hebben we een blog voor je klaargezet met de leukste uitjes voor deze vrije dagen. Boordevol gezellige, leuke en zomerse uitstapjes voor jou en je kind. Ontdek de beste vakantie-uitjes in Flevoland.

Geen tijd te verliezen!