Vegetarisch lunchcaféTerug naar het overzicht

Vegetarisch lunchcafé The Black Cockatoo in Almere voor ouders die gezonde voeding belangrijk vinden.
Lunchen bij The Black Cockatoo

The Black Cockatoo is voor ouders die gezonde voeding belangrijk vinden, ook voor hun kinderen. Zo hebben ze naast de gewone kaart, een klein kids menu, met daarop bijvoorbeeld zoete aardappelfrietjes, een boterham met hummus en de Monkey platter, kindjes mogen dan zelf 4 dingen kiezen van groente, fruit en gedroogd fruit. Daarnaast hebben ze een grote speelhoek met vooral veel houten speelgoed, een keukentje, hobbelpaardje, speelkleed, houten blokken en zoekboeken.

Na een succesvolle crowdfundingcampagne opende The Black Cockatoo haar deuren in 2018. Het is het eerste plantaardige lunchcafé van Almere Centrum. Vegans, vegetariërs, flexitariërs en iedereen die houdt van lekker eten zijn bij deze hotspot aan het juiste adres. Het lunchcafé is een groene en sfeervolle plek met op de kaart duurzame en heerlijke gerechten, smoothies en snacks die worden gemaakt van kwalitatieve streekproducten. Op de kaart staan veganistische varianten van fastfood-klassiekers als de chili-cheese burger, broodje kroket en kapsalon, maar ook heerlijke salades en bowls. Liefhebbers van zoet zullen de huisgemaakte taarten en raw cakes zeker waarderen.

Voor de inrichting van haar restaurant heeft eigenaresse Kimberley Vonk zich laten inspireren door café’s in de laneways van Melbourne, Australië; het geboorteland van haar moeder. Typische kenmerken zijn de natuurlijke materialen, vintage meubels, botanische elementen en het vele groen in het interieur.

Voor meer informatie ga je naar de website via de roze websitebutton.

Kijk op onze kidsproof Kinderwinkelpagina en combineer shoppen en lekker eten samen!

The Black Cockatoo

Bottelaarpassage 89
1315 ER Almere
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij het NMM

Zomer bij het NMM

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod